Asunnonostajan vinkit

Sievi Asuntojen blogi

Täältä löydät blogiartikkelimme asunnonostajaa kiinnostavista aiheista!

Uudiskohteen ostajan on hyvä tietää uuden kodin ostamiseen liittyvistä asiakirjoista ja vakuuksista. Tämä kirjoitus sukeltaa syvemmin RS-sopimukseen, turva-asiakirjoihin ja RS-vakuuksiin. Jos RS-kohteet eivät ole ennestään tuttuja, kerromme niistä lisää aiemmassa postauksessamme.
Mikäli olet ostamassa uutta asumatonta, valmistumisvaiheessa olevaa asuntoa (eli uudiskohdetta), saatat törmätä myynti-ilmoituksissa ja varsinkin kaupantekovaiheessa moniin vieraisiin termeihin. Jotta nämä termit eivät jarruttaisi unelmakodin löytymistä, olemme koonneet tähän kirjoitukseen pienen tietopaketin RS-kohteesta ja uudiskohteen vaiheista.
Uudistamme sisustusvalikoimamme säännöllisesti, jotta voimme taata kohteisiimme monipuolisen ja trendien mukaisen valikoiman. Tässä katsaus vuoden 2022 kohteiden sisustusvalikoimaan. Voit sisustaa kotisi hintaan kuuluvilla tyylikkäillä vakiovalikoiman tuotteilla tai nostaa asuntosi uudelle tasolle lisähintaisilla tuotteilla.
Uudiskohteen ostoprosessi etenee tietyn kaavan mukaisesti. Tässä lyhyt kertaus uudiskohteen ostamisen eri vaiheista.
Hiilijalanjälki kuvaa rakennuksen aiheuttamia kasvihuonekaasupäästöjä koko sen elinkaaren ajalta. Sievi Asunnot teettää hiilijalanjälkilaskennan jokaiselle rakennushankkeelleen.