Asunnonostajan vinkit

Sievi Asuntojen blogi

Täältä löydät blogiartikkelimme asunnonostajaa kiinnostavista aiheista!

Suunnittelutoimisto Linda Baki Design on suunnitellut sisustuskokonaisuudet Sievi Asuntojen perustoimitusvalikoiman pohjalta. Valikoitujen asuntojen kiintokalusteet ja pintamateriaalit on valittu valmiiksi toisiinsa sointuviksi kokonaisuuksiksi, jotta harmoninen sisustus säilyy huoneistossa läpi linjan.
Uudistamme sisustusvalikoimamme säännöllisesti, jotta voimme taata kohteisiimme monipuolisen ja trendien mukaisen valikoiman. Tässä katsaus vuoden 2024 kohteiden sisustusvalikoimaan. Voit sisustaa kotisi hintaan kuuluvilla tyylikkäillä vakiovalikoiman tuotteilla tai nostaa asuntosi uudelle tasolle lisähintaisilla tuotteilla.
Asiakkaat voivat luottaa meihin nyt ja jatkossa.
Paras tapa välttää kodin tapaturmia on ennalta ehkäistä niiden syntymistä.
Oskari on kokenut asuntomyyjä, joka on työskennellyt aikaisemmin niin kiinteistövälityksen kuin uudiskohteidenkin myynnin parissa. Lue Oskarin esittely alta.
RS-kohteen valmistumiseen liittyy termistöä, joka ei välttämättä ole entuudestaan tuttua. Tässä kirjoituksessa käsittelemme näitä lyhyesti.
Sievi Group on sitoutunut täyteen hiilineutraaliustavoitteeseen v. 2032 mennessä. Rakennamme siis koko liiketoiminnallamme parempaa tulevaisuutta ja samalla tarjoamme onnellisen, vastuullisen elämän rakennuspalikoita jokaisen asiakkaamme saataville.
Uudiskohteen ostajan on hyvä tietää uuden kodin ostamiseen liittyvistä asiakirjoista ja vakuuksista. Tämä kirjoitus sukeltaa syvemmin RS-sopimukseen, turva-asiakirjoihin ja RS-vakuuksiin. Jos RS-kohteet eivät ole ennestään tuttuja, kerromme niistä lisää aiemmassa postauksessamme.
Mikäli olet ostamassa uutta asumatonta, valmistumisvaiheessa olevaa asuntoa (eli uudiskohdetta), saatat törmätä myynti-ilmoituksissa ja varsinkin kaupantekovaiheessa moniin vieraisiin termeihin. Jotta nämä termit eivät jarruttaisi unelmakodin löytymistä, olemme koonneet tähän kirjoitukseen pienen tietopaketin RS-kohteesta ja uudiskohteen vaiheista.
Uudiskohteen ostoprosessi etenee tietyn kaavan mukaisesti. Tässä lyhyt kertaus uudiskohteen ostamisen eri vaiheista.