Tyylikkäät Linda Baki Designin suunnittelemat sisustuskokonaisuudet As. Oy Ukko-Pekassa

Suunnittelutoimisto Linda Baki Design on suunnitellut sisustuskokonaisuudet Sievi Asuntojen perustoimitusvalikoiman pohjalta. Valikoitujen asuntojen kiintokalusteet ja pintamateriaalit on valittu valmiiksi toisiinsa sointuviksi kokonaisuuksiksi, jotta harmoninen sisustus säilyy huoneistossa läpi linjan.
30.4.2024 | Sievi Asunnot

Sisustuskokonaisuudet löytyvät Asunto Oy Ukko-Pekan rivitaloasunnoista B6 ja D11 ja paritaloasunnoista E17 ja F17.

Rivitaloasunnot B6 ja D11 – 3-4h+k+s • 75 m²

Rivitalojen päätyasunnot B6 ja D11 on sisustettu vaaleilla luonnonläheisillä sävyillä.

Keittiöön on tehty useita tyylikkäitä yksilöllisiä ratkaisuja. Kiintokalusteiden runkoihin ja oviin on valittu mattainen Kashmir-sävy ja vetimiksi on valittu mustat lankavetimet. Kodinkoneet on päivitetty rosterin värisiin kodinkoneisiin integroidulla astianpesukoneella.

Lattiasta löytyy laminaatti sävyssä valkaistu tammilankku ja ruokailutilan tehosteseinäsävyksi on valittu Tikkurilan Neito. Huoneen muista seinistä löytyy sävy Tikkurilan Paperi.

Kylpyhuoneeseen on valittu ylellinen marmorikuvioinen seinälaatta ja kiintokalusteiden sävyt ovat yhteneväiset keittiön kalusteiden kanssa. Kylpyhuoneen varustelutasoa on parannettu useilla lisähintaisilla valinnoilla, kuten sadesuihkulla, tyylikkäämmällä kiukaalla ja trendikkäällä valopeilillä. Nyt saat ne hintaan kuuluvana!

Paritaloasunnot E15 ja F17 – 4h+k+s • 80 m²

Paritaloasunnoista E15 ja F17 löytyvät tyylikkäät tummat pintamateriaalivalinnat.

Keittiön kiintokalusteiden rungon ja ovien väriksi on valittu tyylikäs tummanharmaa ja ovet on viimeistelty kahdella erilaisella mustalla vedin valinnalla. Myös tähän keittiöön on valittu rosteriset kodinkoneet. Musta allas ja keittiöhana täydentävät kokonaisuuden. Lattiasta löytyy laminaatti sävyssä tammilankku Nature ja seinät on maalattu sävyllä Tikkurilan Paperi.

Keittiön moderni ilme jatkuu myös kylpyhuoneissa, jonne on valittu tyylikkäät mustat seinä- ja lattialaatat. Seinälaatat on ladottu poikkeuksellisesti pystyyn, joka tuo uutta ilmettä kylpyhuoneeseen. Kokonaisuuden viimeistelee musta sadesuihku ja allashana.

Kiinnostuitko?

Asunto Oy Ukko-Pekka on Kangasalla sijaitseva ihastuttava perheasuntokohde, jonka asunnoissa on valinnanvaraa erilaisiin asumistarpeisiin – neliöt yllättävät toimivuudellaan ja kaksikerroksissa paritaloasunnoissa riittää tilaa isommillekin perheille.

Lisätietoa kohteesta ja myynnissä olevista asunnoista löydät täältä.

 

Havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä eivätkä välttämättä vastaa täysin todellista toteutusta.

Lisää luettavaa