Varmaa tuottoa asuntosijoittajille

Sijoita asunto-osakeyhtiöön

Ensimmäisistä täyden palvelun asunnoista lähtien ajatuksena on ollut toteuttaa täysin uudenlainen asumisen konsepti Suomessa. Ydinajatuksena on ollut tehdä täyden palvelun asuntoyhtiö, joka tarjoaa asukkaille erilaisia palveluita, kuten pihanhoito, talotekniikan huolto, vartiointi- ja turvapalvelut sekä kuntosali.

Vaivatonta arkea

Kattavien palveluiden ansiosta asukkaiden arki on vaivatonta ja viihtyisää, koska asukkaiden ei tarvitse osallistua esimerkiksi pihatöihin, vaan ajan voi käyttää omien mieltymysten mukaan.

Palveluun perustuva asuminen on suosittua niin nuorempien kuin vanhempienkin sukupolvien keskuudessa, koska vapaa-ajan arvostus kasvaa ja väestö ikääntyy. Sievi Asunnot on rakentanut Täydenpalvelun asuntoja ympäri Suomea ja ne ovat olleet myös erittäin suosittuja sijoituskohteita hyvän tuotto-odotuksen ja helppoutensa takia.

Sievi Asuntojen täyden palvelun asuntoyhtiöt tarjoavat asukkaille vaivatonta ja viihtyisää asumista kasvukeskuksissa.

Sijoittajalle huoleton

Sievi Asuntojen asunto-osakkeet kattavilla palveluilla ovat huolettomia myös sijoittajalle. Ammattilaiset hoitavat rakennuksen ylläpidon ja varmistavat oikea-aikaiset huollot koko rakennuksen elinkaaren ajan.

  • Olet mukana tukemassa suomalaista työtä ja investointeja kotimaahan.
  • Täyden palvelun asuntoyhtiöiden kaltaisia sijoituskohteita ei ole tarjolla markkinoilla.
  • Sievi Asuntojen täyden palvelun asunnot ovat olleet kysyttyjä ja niiden suosio kasvaa entisestään tulevaisuudessa.

Sijoita asunto-osakeyhtiöön!

”Meillä on useita asiakkaita, jotka ovat ostaneet uudesta taloyhtiöstä asunnon aiempien hyvien kokemustensa perusteella. Tämä kertoo siitä, että markkinoilla on olemassa tarve tämän tyyppisille sijoituskohteille. Tarve täyden palvelun sijoituskohteille kasvaa entisestään tulevaisuudessa.”

Ari Heinonen, liiketoimintajohtaja
Sievi Asunnot Oy

Esimerkkejä
Rivitalo
Huoneistotyyppi
3h+kt+s
Neliöt
62,50 m2
Hoitovastike
2,40€
Kauppahinta
60 817€
Yhtiölaina
107 083€
Velaton myyntihinta
167 900€
Vuokra-arvio
890 €/kk
Vastike yht.
2032 €/v
Vuosituotto
8648 €/v
Vuosituotto %
5,2 %/v
Sijoitetun pääoman
12,2 %/v