Asiakastarinat

Asiakkaidemme kokemuksia Sievi Asuntojen kodeista

Hyvää palvelua ja taitavaa timpurin työtä. Asumisen helppoutta ja arjen ihanuutta. Pullan tuoksua ja oman kodin parhaita puolia. Lue lisää Sievi Asunnoista ja erilaisista kodeista asiakkaidemme kertomana.

Tervetuloa tutustumaan asiakkaidemme tarinoihin!

Helppo, hyvä ja turvallinen vaihtoehto

Sievi Asuntojen Nokialla sijaitseva Asunto Oy Viikinjoutsen on täyden palvelun taloyhtiö. Asukkaat pääsevät nauttimaan esimerkiksi omasta kuntosalista, kun kiinteistöhuolto hoitaa pihojen kunnossapidon ja vartiointi- ja turvapalvelut huolehtivat kodin turvallisuudesta ympäri vuorokauden.

– Yleisfiilis on kaiken kaikkiaan hyvä. Olen nauttinut täällä joka ikisestä hetkestä ja tuntuu siltä, että olen viimein tullut kotiin.

Tilava ja moderni kaupunkikoti

Tamperelaiset Saara Lesonen ja Joonas Saaranen muuttivat Sievitalon rakentamaan paritaloasuntoon vuonna 2017. Rakennusprosessi oli esikoistaan odottavalle perheelle stressitön. Uusi asunto on juuri sellainen, mitä he etsivätkin.

–Kun tulimme tänne sisälle, niin minulle tuli heti sellainen tunne, että tämä asunto on juuri sellainen, mitä olemme etsineet.

Pikapäätöksellä kodinomistajaksi

Hämeenlinnalaisnainen päätyi kodinomistajaksi kuin vahingossa. Mutta kun Sievitalon täyden palvelun asunto-osakeyhtiön huoltoyhtiö pitää huolen pihatöistä ja taloyhtiöllä on oma kuntosali, jää enemmän aikaa kahden koiran kanssa touhuamiselle.

Odotan, että terassista tulee yksi lempipaikkani.

Passeli ensiasunto nuorelle parille

Kokkolalainen nuori pari halusi vaihtaa vuokralta omaan asuntoon, jonka valintoihin voisi itse vaikuttaa jo rakennusvaiheessa. Kun selvisi, että lähistölle oli tulossa Sievitalon täyden palvelun asunto-osakeyhtiö, pari tarttui tilaisuuteen.

Valinnat oli helppo tehdä, me haluttiin yksinkertaista ja modernia.

Huolettomuus johtolankana

Keski-Pohjanmaalaisen ison maatalon emäntä jäi yllättäen leskeksi ja muutto pienempään asuntoon tuli ajankohtaiseksi. Uusi koti löytyi lopulta Sievitalon täyden palvelun asunto-osakeyhtiön rivitalosta.

Kyllä tämä heti tuntui kodilta, en ole kertaakaan kaivannut vanhaa.