Itse sisustettu asunto Helsingin Honkasuolta

"Saimme tehtyä ihan omannäköisen asunnon"

Vaikka uuden asunnon hankkiminen ei kuulunutkaan Jenni Kuisman ja Jaro Kinnusen alkuperäisiin suunnitelmiin, As. Oy Honkasuon Karpaloon tutustuttuaan pariskunta toimi nopeasti. He päättivät hankkia itselleen kodin tästä viihtyisästä asunto-osakeyhtiöstä.

Jenni ja Jaro pääsivät mukaan tulevan kotinsa pintamateriaalien valintaan ja saivat kodistaan toiveidensa mukaisen. Unelmien koti valmistui keväällä 2020.

Laaja materiaalivalikoima

Mahdollisuus vaikuttaa tulevan kodin materiaaleihin sai Jennin ja Jaron päätymään kohteeseen, joka oli vasta rakentamisen alkuvaiheessa. Ennakkovaraajina he saivat päättää uuden kotinsa sisustuksesta ja pintamateriaaleista. "Saimme tehtyä ihan omannäköisen asunnon meille."

Ennakkovaraajina he saivat päättää kotinsa sisustuksesta.

Helppoa ja vaivatonta

Ostoprosessi oli Jennille ja Jarolle todella yksinkertainen. Rakennusvaiheessa kaikki sujui nopeasti ja helposti. ”Tämmöisen asunnon hankinnasta ei ole hirveästi vaivaa. Kaikki tieto löytyy ja lisätietoja sai tarvittaessa nopeasti.”

Rakennusvaiheessa kaikki sujui nopeasti ja helposti.

Turvaa ja helppoutta asumiseen

Honkasuon Karpalo on Täyden Palvelun asunto-osakeyhtiö. Turvallisuuspalvelu kuuluu asunnon yhtiövastikkeeseen, samoin nurmikon leikkaus ja lumityöt. Täyden palvelun asunnoissa arki on helpompaa ja turvallisempaa. "Liiketunnistimet, turva- ja paloilmoittimet sekä vartiointiliike turvaavat meidän asumistamme täällä", kertoo Jenni.

Täyden palvelun asunnoissa arki on helpompaa.

"Suosittelen mielelläni Sievi Asuntoja"

Tutustu videon välityksellä Jennin ja Jaron kauniiseen kotiin ja kuule heidän kokemuksiaan Sievi Asunnoista ja oman kodin hankinnasta. ”Voin suositella Sievi Asuntoja oikein mielelläni. Kaikki sovitut asiat on tehty ja rakennusaikana tiedotus toimi meidän suuntaamme oikein hyvin. Kaikin puolin olen tosi tyytyväinen, myös työn jälkeen”, toteaa Jaro.

Kaikin puolin olen tosi tyytyväinen – myös työn jälkeen.

Tulossa uutta Helsingin Honkasuolle

Helsingin Honkasuo on idyllinen puutaloalue, joka viehättää kodikkuudellaan. Sievi Asunnot toteuttaa alueelle erillis- ja rivitaloista koostuvaa As. Oy Kultasiipeä.

Tutustu nyt myynnissä olevaan As. Oy Kultasiipeen Helsingin Honkasuolla.