Myyty

As. Oy Kultasiipi, Helsinki

Omakotimaista asumista Helsingin kylämäisellä puutaloalueella

Idylliselle Helsingin Honkasuolle on rakentumassa erillis- ja rivitaloista koostuva As. Oy Kultasiipi, jonka tilavat asunnot on suunniteltu paitsi näyttäviksi, myös ekologisiksi ja aikaa kestäviksi. Talot on valmistettu laadukkaasta kotimaisesta puusta.

Pääset sisustamaan uuden kotisi mieleiseksesi markkinoiden laajimmasta materiaalivalikoimasta.

Viihtyisällä Honkasuolla sekä palvelut että luonto löytyvät läheltä.

As. Oy Kultasiipi

Osoite: Perhosenkierto 23, 00410 Helsinki
Tontti: Vuokra, Puolihitas-kohde
Arvioitu valmistuminen: syksy 2021
Asuntojen lukumäärä: 12
Tyyppi: erillistalo tai rivitalo

Muuttamaan pääset alustavan aikataulun mukaan syksyllä 2021. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä välittäjään, niin kerromme lisää!

Sujuvaa arkea ja erillistalon rauhaa ekologisessa yhtiössä

As. Oy Kultasiiven suunnittelussa on huomioitu energiatehokkuus ja ekologisuus. Lisätilauksesta saat asuntoosi aurinkopaneelit. Autopistokepaikkoja on myynnissä 13 kpl, ja niissä on myös  sähköautojen latausmahdollisuus. Asuntojen arkkitehtuurissa korostuu perinteisyys ja lämminhenkisyys. Toteutamme asunnot laadukkaasti ja ammattitaidolla. Pääset vaikuttamaan uuden kotisi sisutukseen ja pohjaratkaisuihin. Lisätilauksesta on saatavilla esimerkiksi terassin kate ja lasitus  sekä kevyttakka.

As. Oy Kultasiivessä arkeasi helpottavat yhtiövastikkeeseen kuuluvat isännöintipalvelut ja kiinteistönhuolto (ei sisällä asuntokohtaisten pihojen hoitoa). Jokaiseen asuntoon kuuluu sekä lämmintä että kylmää varastotilaa.

Asukkaiden käytössä on yhteistila, johon kuuluu sauna, pesutupa ja kerhotila, jossa voi järjestää vaikkapa lasten synttärijuhlat!

Honkasuolla vehreä luonto ja palvelut ovat lähellä

Helsingin Honkasuo on viehättävän kylämäistä puutaloaluetta, jolla on hyvät ulkoilu- ja kuntoilumahdollisuudet, kuten Malminkartanonhuippu juoksuportaineen. Lähellä sijaitsee useampikin päiväkoti, kouluja ja muita palveluita. Myyrmannin kauppakeskus ja Myyrmäen rautatieasema ovat kävelymatkan etäisyydellä. Honkasuo sijoittuu hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Pääset hetkessä Vihdintielle tai kolmostielle (E12) ja kaupunkiliikenteen bussit kulkevat aivan vierestä.

Honkasuo on alue, jossa viihdyt! Palvelut, koulut ja päiväkodit sijaitsevat lähellä. Upeat maastot ja vehreä luonto kutsuvat ulkoilemaan ja liikkumaan.

Tartu tilaisuuteen – tarjolla laadukas ja huoleton koti

As. Oy Kultasiipi on puolihitas-kohde, jossa  asuntojen ensimyyntihinta on edullisempi. Helsingin kaupunki vuokraa Kultasiivelle tontin ja säätelee asuntojen myyntihintoja. Asuntojen jälleenmyyntihintaa ei ole rajoitettu, ja asunnon omistajana voit myydä asunnon eteenpäin haluamallasi hinnalla. 

Tästä voit tutustua SieviAsunnot-Kultasiiven yhtiöjärjestykseen.

Remonttivapaa omistusasunto erinomaisella sijainnilla – mitä vielä odotat?

Huoneistoesimerkit

Myyty
Huoneistotyyppi
Huoneisto
Huoneistoala
Huoneistotyyppi: Erillistalo
Huoneisto: 5h+k+s
Huoneistoala: 127 m2
Huoneistotyyppi: Erillistalo
Huoneisto: 5h+k+s
Huoneistoala: 127 m2