Sievi Asunnot - vaivatonta ja mukavaa asumista

Sievi Asunnot yrityksenä

Sievi Asunnot tekee asumisesta ja asunto-osakkeen omistamisesta helppoa ja huoletonta. Laadukkaan ja ammattitaidolla toteutetun asunnon lisäksi saat kustannustehokkaan ja luotettavan kiinteistöhuollon, taloyhtiön hallinto- ja turvapalvelut sekä monet muut asumisen ja elämisen palvelut – tämä on kokonaisuus, jonka saat vain Sievi Asunnoilta!

 

Sievi Asuntojen asunto-osakkeet kattavilla palveluilla ovat huolettomia myös sijoittajalle. Ammattilaiset hoitavat rakennuksen ylläpidon ja varmistavat oikea-aikaiset huollot koko rakennuksen elinkaaren ajan.

 

Toimintamme keskeisiä arvoja ovat asumisen vaivattomuus ja huolettomuus, arjen helppous sekä suomalaisen puurakentamisen arvostaminen.

73

Liikevaihto M€ (2021)

Sievi Asunnot kuuluu Sievi Group -konserniin, ja asuntojen tuotannossa hyödynnämme koko konsernin osaamista. Olemme vakavarainen yritys, kanssamme on turvallista toimia.

125

Henkilökunta

Konsernimme 125 ihmistä sekä sadat alihankkijamme tekevät päivittäin töitä laadukkaan ja kestävän rakentamisen sekä sen kehittämisen puolesta.

350

Rakennuskohteet (vuosittain)

Kauniiden ja kestävien kotien rakentamisesta meillä on vuosien kokemus. Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuja, jotka helpottavat arkea ja ylläpitävät kiinteistön arvoa.

Vaivatonta ja helppoa asumista

Sievi Asuntojen Täyden palvelun taloyhtiöissä asuminen on tehty mahdollisimman vaivattomaksi. Pihanhoito ja lumityöt eivät vie aikaasi, eikä sinun tarvitse perehtyä talotekniikan huoltoon. Hankalat ja aikaa vievät tehtävät saat talonmiehen palveluina ja ne sisältyvät yhtiövastikkeeseen.

Lisäksi taloyhtiöissä on tarjolla valikoima muita arvostettuja palveluja – näitä voivat olla esimerkiksi kuntosali, turva- ja vartiointipalvelut sekä kierrätyspalvelut.

Sievi Asuntojen kodeissa arki on helpompaa!

Laadukasta puurakentamista

Olemme erikoistuneet suomalaiseen puurakentamiseen. Kaikki käyttämämme puu on suomalaista ja elementit teemme Sievi Elementin puuelementtitehtaassa Pohjois-Pohjanmaan Sievissä.

Asuntomme ovat ajanmukaisia ja pohjaratkaisuiltaan toimivia. Materiaalit ovat korkealaatuisia ja tarkoin valittuja.

Sievi Asuntojen kodeissa on hyvä asua ja olla!

Kaunis ja viihtyisä

Mielestämme kodin tulee olla asujalleen paras paikka maailmassa – sen pitää näyttää kauniilta ja tuntua viihtyisältä. Huomioimme materiaalivalinnoissa korkean laadun lisäksi myös esteettisyyden.

Sievi Asuntojen taloyhtiöt istuvat hyvin ympäristöönsä ja ne näyttävät hyviltä myös arkkitehtonisesti. Otamme suunnittelussa huomioon lähiympäristön ja rakentamispaikan olosuhteet. Asuntosuunnittelumme on palkittu useaan otteeseen korkean laatunsa ja näyttävyytensä ansiosta.

Sievi Asuntojen kodit ja niiden pihapiirit on tehty onnellista elämää varten!