Sisustusvalikoima 2024

Uudistamme sisustusvalikoimamme säännöllisesti, jotta voimme taata kohteisiimme monipuolisen ja trendien mukaisen valikoiman. Tässä katsaus vuoden 2024 kohteiden sisustusvalikoimaan. Voit sisustaa kotisi hintaan kuuluvilla tyylikkäillä vakiovalikoiman tuotteilla tai nostaa asuntosi uudelle tasolle lisähintaisilla tuotteilla.
7.3.2024 | Sievi Asunnot

Vaikka rakennammekin muuttovalmiita asuntoja, olemme valinneet sisustusvalikoimaamme useita eri vaihtoehtoja, joilla voit sisustaa juuri oman näköisen kodin. Valitsemme materiaalit yhdessä sisustusalan ammattilaisten kanssa ja kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja kokemuksia. Näin syntyy laadukas valikoima, joka mukautuu erilaisiin asumistarpeisiin.

 

Lattiat

Voit valita uuteen kotiisi laminaatin, parketin tai vinyylilattian.

Laminaattivaihtoehtoja on jopa kahdeksan erilaista Orient Occidentin Loc Floor-valikoimasta. Laminaatti on huoltovapaa ja kestävä lattiavalinta. (Hintaan kuuluva)

Vinyylilankkuvalikoimassamme on viisi erilaista vaihtoehtoa.  Goodiy Fenix vinyylilankku on kestävä ja hiljainen lattiamateriaali kodin kaikkiin huonetiloihin. (Lisähintainen)

Parkettivalikoimamme sisältää viisi erilaista vaihtoehtoa kotimaisen parkettivalmistajan Timberwisen valikoimasta. Parketti on laadukas ja ekologinen valinta. Aidosta puusta valmistettu lattia tuntuu myös ihanan pehmeältä jalan alla. (Lisähintainen)

Maalisävyt

Jokaiseen makuuhuoneeseen saa valita veloituksetta tehosteseinävärin Tikkurilan Tunne Väri-kartasta.

Värikartta sisältää 216 erilaista väriä, joista löytyy varmasti vaihtoehto jokaiseen sisustusmakuun. Jokaisessa kohteessa huoneiston päävärinä on Tikkurilan F497 Paperi. (Hintaan kuuluva)

 

Eteisen lattialaatat

Eteiseen on valittavissa kuusi erilaista laattavaihtoehtoa.

Vakiovalikoimaamme kuuluvat nämä upeat italialaiset lasitetut Porcellanato-laatat, jotka ovat valmistettu osin kierrätysmateriaaleista. Cello Mystone Ceppo di Gre on saatavilla koossa 30×30 ja kolmessa eri värissä. (Hintaan kuuluva)

Cello Plaza 30×60 laatta on Moderni industrial-tyylinen mattapintainen lattialaatta. Laatta on miellyttävän tuntuinen paljaan jalan alla sekä helppo pitää puhtaana. Antibakteerinen pinta eliminoi 99,9 % bakteereista ja mikrobeista. Plaza-sarjan laatoista on saatavilla valkoinen ja harmaa värivaihtoehto. (Lisähintainen) Cello Moov 30×60 antrasiitti on laadukas lasittamaton porcellanato-lattialaatta Italiasta. Laatoituksen lopputulos on luonnollinen ja kevyesti eläväinen. (Lisähintainen)

 

Kylpyhuoneen seinälaatat

Kylpyhuoneisiin on valittavana monipuolinen valikoima erilaisia laattavaihtoehtoja.

Cello Kide 25×40 seinälaatta on saatavilla kiiltävän valkoisena sekä mattavalkoisena. (Hintaan kuuluva)

Laattamallistoomme kuuluu Cello Salla mattalasitteinen seinälaatta 25×40, josta on saatavilla jopa kuusi erilaista värivaihtoehtoa. (Lisähintainen)

Cello Carácter 30×60 laatassa on kivikuvioinen mattapinta ja se on valittavissa kolmessa pehmeän vaaleassa sävyssä. (Lisähintainen)

Cello Plaza 30×60 on moderni industrial-tyylinen mattapintainen laatta. Plaza-sarjan tuote on myös ekologinen valinta, se on valmistettu 40 %:sti kierrätysmateriaalista. Laatta on helppo pitää puhtaana. (Lisähintainen)

Marmorikuvioisesta kylpyhuoneesta haaveilevalle valikoimastamme löytyy ylellinen mattapintainen Cello Cr.Torano 30×60 laatta. (Lisähintainen)

 

Kylpyhuoneen lattialaatat

Kylpyhuoneiden ja WC-tilojen lattioihin on valittavissa yksitoista erilaista laattavaihtoehtoa.

Cello Salla 10×10 on karheapintainen mattalasitteinen lattialaatta, josta löytyy kuusi erilaista sävyvaihtoehtoa. (Hintaan kuuluva)

Mystone Ceppo di Gré 10×10 on upea italialainen lasitettu Porcellanato-laatta.  Laatassa on uudenlainen kivijäljitelmä, jossa on erikokoisia halkaistuja pikkukiviä. (Hintaan kuuluva)

Cello Saaga 10×10 lattialaatta on mattalasitteinen vaalea beige lattialaatta. (Hintaan kuuluva) Caràcter 10×10 Mix beige on Carácter-sarjan lasitettu laadukas 10×10 cm Porcellanato-lattialaatta. Laatan antibakteerinen pinta eliminoi 99,9 % bakteereista ja mikrobeista. (Lisähintainen)

Keittiön välitila

Keittiön välitilan levy tai laatta viimeistelee keittiösi.

Valikoimaamme kuuluu neljä erilaista välitilalevy-vaihtoehtoa. Valitse kiiltävä valkoinen, harmaa, satiinin valkoinen tai shampanjan hopea. (Hintaan kuuluva)

Mikäli kaipaat keittiöösi väriä, voit valita Magma-laatan, joka on mattapintainen vaihtelevasävyinen laatta. Siinä on viisi eri värivaihtoehtoa. (Lisähintainen)

Primus on kiiltävä fasettireunainen laatta, josta on valittavissa tyylikäs musta tai valkoinen väri. (Lisähintainen)

Saunapaneelit

Saunapaneelilla luot saunaan haluamasi tunnelman. 

Sinulla on mahdollisuus valita saunasi seiniin ja kattoon sekä kylpyhuoneen kattoon mieluinen sävy viidestä eri värivaihtoehdosta: Hiili, Kelo, Terva, Vanilja tai Kirkas. Saunan lauteet on valmistettu tervalepästä. (Hintaan kuuluva)

Varustelu

Pintamateriaalien lisäksi asuntoon saa valita keittiön kodinkoneet, kiukaan ja kylpyhuonetarvikkeet. Kiintokalusteisiin pääset tekemään yksilöllisiä valintoja oman kalustetoimittajan kanssa.

Kiintokalusteisiin kuuluvat keittiön, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen kaapistot sekä esimerkiksi makuuhuoneiden vaatekaapistot. Nämä valinnat tehdään kohteen oman kiintokalustetoimittajan luona, jonne jokaisella asiakkaalla on henkilökohtainen tapaamisaika. Kaksikerroksisten asuntojen portaisiin voi tehdä yksilöllisiä valintoja kohteen porrastoimittajan luona.

Valikoimaamme kuuluvat Electroluxin ja AEG:n kodinkonepaketit. Paketit sisältävät aina jääkaapin, pakastimen, lieden, uunin ja astianpesukoneen. Vakiotoimituksemme sisältää Electroluxin valkoisen kodinkonepaketin, lisähintaan on saatavilla myös teräksen väriset ja AEG-merkiltä integroidut kodinkoneet.

Käytämme kohteissamme Oraksen hanatuotteita. Kohteen vakiovarusteluun kuuluu kromin väriset hanatuotteet. Hanat on mahdollista päivittää myös tyylikkäisiin mustiin hanoihin. (Lisähintainen)

Kiuasvalikoimamme sisältää neljä erilaista mallia kolmelta eri tuotemerkiltä: Helolta (Hintaan kuuluva), Mondexilta (Lisähintainen) ja Harvialta (Lisähintainen).

 

Valikoima on voimassa kohteissa, joiden rakentaminen aloitetaan tai on aloitettu vuoden 2024 aikana. Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin, jotka eivät oleellisesti muuta kohteen laatutasoa.

Lisää luettavaa