Myyty

Asunto Oy Hovipoika, Pirkkala

Tulevaisuuden asumismukavuutta lähellä palveluita

Suositulle ja vehreälle Kurikan alueelle rakentuva As. Oy Hovipoika tarjoaa laadukkaita rivitalokoteja perheiden muuttuviin tarpeisiin. Valoisien ja väljien asuntojen sisustusratkaisut kestävät aikaa. Yhteinen piha-alue on turvallinen leikkipaikka perheen pienimmille, ja omaa rauhaa tarjoavat suojaisat, asuntokohtaiset pihat. Etätyöpiste on sulautettu näppärästi osaksi sisustusta.

Hovipojassa on satsattu ekologisuuteen: kohteen energialuokka on A eli paras mahdollinen! Kestävät rakennusmateriaalit ja ympäristöystävällinen maalämpö tekevät asumisesta huoletonta nyt ja tulevaisuudessa. Kohteen arvioidaan valmistuvan loppuvuodesta 2022.

 

Moderniin arkeen

Taloyhtiön valokuituliittymä varmistaa nopeat laajakaista- ja kaapeliyhteydet, joten tehokas työskentely ja elämykselliset elokuvaillat onnistuvat kotioloissakin. Asuntoihin on saatavilla vakiona ainutlaatuinen etätyökaappi, joka on helppo sulkea työpäivän päätyttyä pois näkyvistä.

Yhtiövastikkeesen kuuluu kattava kiinteistönhuolto, joka luo lumet ja leikkaa nurmikot puolestasi. Kaikki autopaikat on mahdollista valjastaa sähköauton lataukseen.

Ainutlaatuinen etätyökaappi on helppo sulkea työpäivän päätyttyä pois näkyvistä.

Kestävyyden asialla

Hovipojassa on satsattu ekologisuuteen: kohteen energialuokka on A eli paras mahdollinen! Oman tontin ja edullisen maalämmön ansiosta asumiskustannukset pysyvät matalina tulevaisuudessakin. Maalämpö on ekologinen lämmitysmuoto, joka myös nostaa asunnon arvoa.

Asunnot edustavat suomalaista puurakentamista parhaimmillaan. Rakennusten elementit valmistetaan Pohjois-Pohjanmaan Sievissä kotimaisesta puusta. Kotisi tehdään materiaaleista, jotka ovat korkealaatuisia, tarkoin valittuja ja hyväksi todettuja.

Asumiskustannukset pysyvät matalina tulevaisuudessakin.

Itse sisustettu koti

Materiaaleissa on huomioitu korkean laadun lisäksi esteettisyys ja mukavuus. Keittiön laitteet ovat energiatehokkaita ja kestäviä. Kiintokalusteissa käytämme ratkaisuja, jotka olemme todenneet pitkäikäisiksi.

Ennakkovaraajana pääset viimeistelemään kotisi juuri teidän näköiseksenne: kodinkoneet, pintamateriaalit ja värit on helppo valita laajasta valikoimastamme. Osaan asunnoista on saatavilla lisätilauksesta esimerkiksi terassin lasitus.

Ennakkovaraajana pääset viimeistelemään kotisi juuri teidän näköiseksenne.

Kurikassa kaikki on lähellä

Pirkkalan Kurikka on haluttu alue, jossa on harvoin tarjolla uudiskohteita. Kurikassa asuu paljon lapsiperheitä, ja siellä on ihanan leppoisa ja kotoisa tunnelma!

Päiväkotiin ja kouluun on matkaa noin 800 m, lähimpään kauppaan noin 2 km ja Partolan liikekeskukseen noin 3,5 km. Pirkkalasta on erinomaiset liikenneyhteydet: valtatie 3 sekä Tampere-Pirkkalan lentokenttä. Tampereelle ajaa 15 minuutissa.

Pirkkalan Kurikka on haluttu alue, jossa on harvoin tarjolla uudiskohteita.

As. Oy Hovipoika

Osoite: Linnakiventie 1, 33960 Pirkkala
Tontti: oma tontti
Arvioitu valmistuminen: loppuvuosi 2022
Asuntojen lukumäärä: 11
Tyyppi: rivitalo

Avoimia autopaikkoja on myynnissä 11 kpl. Autopaikkojen pis- tokkeissa on varaus sähköauton laturille (asennus Parkkisähkön kautta).

Muuttamaan pääset alustavan aikataulun mukaan loppuvuonna 2022.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä välittäjään ja kysy lisää!

Huoneistoesimerkit

Myyty
Huoneistotyyppi
Huoneisto
Huoneistoala
Huoneistotyyppi: Rivitalo
Huoneisto: 4h+k+s
Huoneistoala: 82.00 m2
Huoneistotyyppi: Rivitalo
Huoneisto: 4(-5)h+k+s
Huoneistoala: 92.50 m2
Huoneistotyyppi: Rivitalo
Huoneisto: 4h+k+s
Huoneistoala: 93.50 m2
Huoneistotyyppi: Rivitalo
Huoneisto: 5(-6)h+k+s
Huoneistoala: 105.00 m2