Myyty

Asunto Oy Vuoreksen Tähti I, Tampere

Täydenpalvelun asuntoyhtiö

Helppoa ja vaivatonta asumista laadukkaissa asunnoissa 7 km päässä Tampereen keskustasta! Yhtiössä mm. turva- ja vartiointipalvelut, edullinen kaukolämpö, kattavat kiinteistöhuoltopalvelut, eikä välttämättömiä pihatöitä lainkaan! Jätä ajoissa sitoumukseton ennakkovaraus.

Vuores on Tampereen uusi kaupunginosa, joka on mielenkiintoisimpia kaupunkirakentamisen hankkeita Suomessa. Vuores sijaitsee Tampereen eteläpuolella, josta on helpot ja nopeat kulkuyhteydet isoille teille kaikkiin ilmansuuntiin ja Tampereen keskustaankin on matkaa vain 7 kilometriä. Alueella panostetaan myös kevyenliikenteen väyliin sekä joukkoliikenteeseen.

Asunto Oy Vuoreksen Tähti I rakennetaan luonnonläheiselle Vuoreksen alueelle Mäyränmäkeen, josta on lyhyt matka paitsi Vuoreskeskuksen palveluihin, mutta myös Hervannan laajojen palveluiden äärelle. Ulkoilureitit ja talvella hiihtoladut kulkevat aivan yhtiön läheltä ja mm. Suolijärven liikuntareiteille on suora yhteys. Vuoreksesta löytyy myös liikuntapuisto ja useita leikkipuistoja. Vuoreksessa on alakoulu ja yksi päiväkodeista sijaitsee yhtiön naapurissa.

Sievitalo Oy huolehtii taloyhtiön hallinnon sekä kiinteistönhuollon käyttövalmiiksi ennen asuntojen luovutusta osakkaille. Esimerkiksi välttämätöntä pihanhoitoa ei ole, sillä taloyhtiö hoitaa mm. nurmenleikkuun myös huoneistojen piha-alueilla. Asukkailla on käytössä mm. taloyhtiön yhteistila pienkuntosalilaitteineen ja saunoineen. Taloyhtiössä on Vuores Palvelun tietoverkko, joka mahdollistaa huippunopeat internetyhteydet ja kaapeli-tv-lähetykset.

Mukavaa ja helppoa asumista Vuoreksen alueella Tampereella.

Nurmenleikkuu ja lumityöt kuuluvat yhtiövastikkeeseen. Välttämättömiä pihatöitä ei ole lainkaan!