Myyty

Asunto Oy Tammipuisto, Järvenpää

Täydenpalvelun asuntoyhtiö

Helppoa ja vaivatonta asumista laadukkaissa asunnoissa 40 km päässä Helsingin keskustasta. Yhtiössä mm. turva- ja vartiointipalvelut, edullinen kaukolämpö, kattavat kiinteistöpalvelut, eikä välttämättömiä pihatöitä lainkaan. Jätä ajoissa sitoumukseton ennakkovaraus.

Tammipuiston kaupunkikodit valmistuvat Järvenpään Satumetsän kaupunginosaan lähelle luontoa ja palveluja.

Rauhallisella asuinalueella on enimmäkseen pientaloja. Tontti rajoituu puistoon.

Alueella on monipuoliset palvelut; muun muassa lähikauppa, päiväkoti ja koulu kävelymatkan päässä. Terholan kuntorata ja yhteys Paavonpolun kuntopoluille ja hiihtoladuille alkavat aivan yhtiön läheisyydestä. Järvenpään keskustan palvelut taas sijaitsevat noin kolmen kilometrin päässä yhtiöstä.

Alueelta pääsee vaivattomasti Lahden moottoritille ja Tuusulanväylälle. Käytössäsi ovat myös nopeat juna- ja bussiyhteydet pääkaupunkiseudulle sekä toimiva kaupungin sisäinen ja lähikuntien välinen bussi- ja palveluliikenne.

Sievitalo Oy huolehtii taloyhtiön hallinnon sekä kiinteistönhuollon käyttövalmiiksi ennen asuntojen luovutusta osakkaille. Esimerkiksi välttämätöntä pihanhoitoa ei ole, sillä taloyhtiö hoitaa mm. nurmenleikkuun, myös huoneistojen piha-alueilla. Huoneistoissa on talotekniikan huolto-, turva- ja vartiointipalvelut sekä lämmitysmuotona kaukolämpö.

Mukavaa ja helppoa asumista Järvenpään Satumetsässä.

Nurmenleikkuu ja lumityöt kuuluvat yhtiövastikkeeseen. Välttämättömiä pihatöitä ei ole lainkaan!