Myyty

Asunto Oy Purolaakson Helmi, Lahti

Täydenpalvelun asuntoyhtiö

Helppoa  &  vaivatonta asumista parhaalla paikalla. Yhtiössä edullinen kaukolämpö, kattavat kiinteistönhuoltopalvelut, eikä välttämättömiä pihatöitä! Jätä sitoumukseton ennakkovaraus.

Asunto Oy Purolaakson Helmi rakennetaan uudelle ja suositulle Kariston alueelle hyvien kulkuyhteyksien tuntumaan. Karistossa on monipuoliset harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet, ja kaikki tarvittavat elämisen peruspalvelut ovat lähellä.

Sievitalon huoneistojen toimitussisältö on kokonaisuudessaan laadukas, pohjaratkaisut ovat tehokkaita ja koko yhtiö tuo asukkailleen loistavaa asumisen yksilöllisyyttä luonnonkauniilla paikalla kaikkien palveluiden lähellä.

Taloyhtiön laajat huoltopalvelut eivät sido asukkaita mm. ruohon leikkaamiseen, vaan mahdollistavat kaikille vaivattoman ja viihtyisän arjen omien mieltymysten mukaan.

Huoneistojen tehokas suunnittelu ja osaavan organisaation kokemus mahdollistavat kohtuullisen hintatason. Huoneistot ovat hyvä vaihtoehto myös asuntosijoittajille. Hyvä sijainti, viihtyisä asuinympäristö, kohtuullinen hankintahinta ja yhtiölainarahoitus luovat hyviä mahdollisuuksia kannattavaan asuntosijoittamiseen.

Huoneistoissa käyttövalmis pintavarustus. Huoneisto on oikeasti asumisvalmis!

Sievitalo rakentaa asumisen ja elämisen laatua.