Myyty

Asunto Oy Pihlajapiha, Jyväskylä

Täydenpalvelun asuntoyhtiö

Helppoa ja vaivatonta asumista laadukkaissa asunnoissa kävelymatkan päässä Jyväskylän keskustasta! Yhtiössä mm. turva- ja vartiointipalvelut, edullinen kaukolämpö, kattavat kiinteistöhuoltopalvelut, eikä välttämättömiä pihatöitä lainkaan! Jätä ajoissa sitoumukseton ennakkovaraus.

Asunto Oy Pihlajapiha rakennetaan keskeiselle paikalle Kuokkalan suositulla asuinalueella. Jyväskylän keskustaan, Kuokkalan palveluihin sekä Ylistön ja Mattilanniemen yliopistokampuksille on kävelymatka. Lisäksi alueella on hyvät liikenneyhteydet sekä monipuoliset liikunta- ja urheilumahdollisuudet. Tee arjestasi sujuvaa täydenpalvelun taloyhtiössä!

Sievitalon huoneistojen toimitussisältö on kokonaisuudessaan laadukas. Taloyhtiön kattavien huoltopalveluiden ansiosta arki on vaivatonta ja viihtyisää. Asukkaiden ei tarvitse osallistua esimerkiksi pihatöihin, vaan ajan voi käyttää omien mieltymysten mukaan.
Huoneistojen tehokas suunnittelu ja osaavan organisaation kokemus mahdollistavat kohtuullisen hintatason. Huoneistot ovat hyvä vaihtoehto myös asuntosijoittajille. Hyvä sijainti, viihtyisä asuinympäristö, kohtuullinen hankintahinta ja yhtiölainarahoitus sekä yhtiöjärjestyksen kirjaus pääomavastikkeiden tuloutuksesta luovat hyviä mahdollisuuksia kannattavaan asuntosijoittamiseen.

Mukavaa ja helppoa asumista Kuokkalassa Jyväskylässä.

Nurmenleikkuu kuuluu yhtiövastikkeeseen. Välttämättömiä pihatöitä ei asukkailla ole lainkaan!