Asunto Oy Onkipoika, Vantaa

Asunto Oy Onkipoika Vantaan Nikinmäessä – muuntelukykyisiä koteja eri elämäntilanteisiin

Asunto Oy Onkipoika on 16 paritaloasunnon muodostama asunto-osakeyhtiö, jolla on oma tontti ja maalämpö. Yhtiö on riittävän suuri tuodakseen kustannustehokkuutta mm. kiinteistönhuoltoon ja samalla riittävän pieni ollakseen viihtyisä ja kotoisa.

Muuntelukykyisiä koteja eri elämäntilanteisiin

Vantaan Nikinmäki, johon Onkipoika rakentuu, on viihtyisä, erityisesti lapsiperheiden suosiossa oleva pientalovaltainen alue. Kilometrin etäisyydellä sijaitsevat mm. K-Supermarket lähikauppa, nykyaikainen alakoulu sekä päiväkoti. Alue tarjoaa asujilleen vehreää luonnonläheisyyttä ja oivallisia ulkoilumahdollisuuksia. Koulutie on turvallinen alikulkutunnelin kautta. Asunto Oy Onkipojasta on hyvät etäisyydet moneen suuntaan. Matka Ahventien bussipysäkille on noin 250 m ja Sipoontien pysäkille n. 700 m.

Läheltä löytyy myös Kuusijärven monipuolinen virkistysalue, jossa voi uida, saunoa ja retkeillä luonnonkauniilla alueella. Sipoonkorven upea kansallispuisto on sekoitus erämaata ja perinnemaisemia ja tarjoaa luonnonystäville ja lapsiperheille elämyksellisen hengähdystauon arjen askareista. Talvisin alueelta löytyy myös ylläpidetyt latureitit.

Alue tarjoaa asujilleen vehreää luonnonläheisyyttä ja oivallisia ulkoilumahdollisuuksia.

Asunto Oy Onkipoika Vantaalla

Tyylikkäät kodit ovat sisätiloiltaan ja yksityiskohdiltaan harkittuja ja muuntelukykyisiä eri elämäntilanteiden mukaan. Nämä ihanat perheasunnot hurmaavat hyvällä suunnittelullaan ja luovat joustavuudellaan ja mahdollisuuksillaan puitteet hyvään asumiseen tarpeidesi mukaan.  Asumisen viihtyvyyttä lisäävät omat asuntopihat, terassi ja parveke. Terassi on mahdollista lasittaa lisätilauksesta. Asuntojen olohuoneessa on kevyttakkavaraus ja tunnelmallisen takan voit tilata valmiiksi rakennettuna lisätilauksesta. Kaikissa asunnoissa on kylpyhuoneet molemmissa kerroksissa mikä auttaa perheen aamutoimia sujumaan mukavasti. Kaikkiin asuntoihin kuuluu kylmä ulkovarasto ja lisäsäilytystilaa tarvitseville on tarjolla erillisiä lämpimiä varastoja.

Yhtiöön tulee 16 autokatospaikkaa, jotka myydään erillisinä osakkeina. Suurimpien (102,5 m2 ja 105,0 m2) asuntojen hintaan sisältyy myös yksi pistokepaikka. Yhtiön talousrakennuksesta löytyy lisäksi pyörävarasto osakkaiden käyttöön. Yhtiöllä on myös oma oleskelu- ja leikkialue.

Asunnot ovat muuttovalmiit ja isännöinti ja kiinteistöhuolto (sisältäen yhtiön yhteisten alueiden kesä- ja talvikunnossapidon sekä asuntojen talotekniikan huollon) on kilpailutettu valmiiksi, kun muutat uuteen asuntoosi. As. Oy Onkipojan arvioitu valmistuminen on syksyllä 2020.

Asunto Oy Onkipoika
Ongenkoukku
01490 Vantaa

Paritaloja, joissa yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja ja suunniteltuja.

Huoneistoesimerkit

Huoneistotyyppi
Huoneisto
Huoneistoala
Kauppahinta
Yhtiölainaosuus
Velaton MH
Huoneistotyyppi: Paritalo
Huoneisto: 3-5h+k+s
Huoneistoala: 92.50 m2
Kauppahinta: 118 797,45 €
Yhtiölainaosuus: 188 202,55 €
Velaton MH: 307 000,00 €
Huoneistotyyppi: Paritalo
Huoneisto: 4-5h+k+s
Huoneistoala: 102.50 m2
Kauppahinta: 134 440,15 €
Yhtiölainaosuus: 208 559,85 €
Velaton MH: 343 000,00 €
Huoneistotyyppi: Paritalo
Huoneisto: 5-6h+k+s
Huoneistoala: 105.00 m2
Kauppahinta: 135 353,32 €
Yhtiölainaosuus: 213 646,68 €
Velaton MH: 349 000,00 €
Kahden suuremman huoneiston hintaan sisältyy yksi pistokepaikka. Lämmin varasto: 2865,27 € (MH) / 4900 € (VMH). Autokatospaikka: 1865,27 € (MH) / 3900 € (VMH). Viidelle nopeimmalle sähköauton latauspaikka lisähintaan 1600 €. Hoitovastikearvio 3,1 €/m2/kk.

 

Pohjaratkaisuista

POHJAT 92,5 m2 3-4h+k+s

Alakerrassa viihdytään yhdessä avarissa oleskelutiloissa, joista vaihtoehtoisesti voi erottaa myös yhden lisämakuuhuoneen.
Arjen sujuvuutta ajatellen on vaatehuone sijoitettu heti sisäänkäynnin yhteyteen.

Yläkertaan voit valita kolmen tilavan ja tasapainoisen makuuhuoneen tai kahden makuuhuoneen vaihtoehdon,
jossa tilaa hallitsee upea ylellisen kokoinen master bedroom, josta löytyy tilava vaatehuone ja käynti parvekkeelle.

 

 

 

 

 

POHJAT 102,5 m2 4-5h+k+s

Tila, avaruus ja arjen toimivuus toteutuu tässä joustavassa perheasunnossa. Alakerrassa sijaitsevat yhtenäiset avarat ja viihtyisät oleskelutilat,
joihin tarpeesi mukaan voit vaihtoehtoisesti valita lisämakuuhuoneen tai työhuoneen.  Yläkerran kylpyhuoneesta on käynti suoraan parvekkeelle,
jossa on ihanaa vilvoitella saunan jälkeen. Yläkerran kylpyhuoneeseen voit tilata toisen suihkun lisätilauksena.

 

POHJAT 105,0 m2 4-6h+k+s

Alakerrassa sijaitsevat viihtyisät oleskelutilat kokoavat perheen yhteen viihtymään ja heti sisäänkäynnin yhteydessä oleva
makuuhuone on näppärästi omassa rauhassaan.

Käynti yläkerran tiloihin on sijoitettu näppärästi heti eteisestä ja taitavalla suunnitellulla sieltä löytyykin tarpeidesi mukaan
jopa neljä makuuhuonetta, kph ja vaatehuone. Yläkerran aulahuoneesta on käynti parvekkeelle. Tila on muuntojoustava ja
voidaan toteuttaa myös erillisenä makuuhuoneena.  Yläkerran kylpyhuoneratkaisu on mahdollista toteuttaa erillisellä
tilauksella myös isommalla kodinhoitoyksiköllä, jolloin vaatehuone jää pois.

 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinteistömaailma Vantaa Aviapolis
Kauppakeskus Jumbo

0207931010

aviapolis@kiinteistomaailma.fi
www.kiinteistomaailma.fi/vantaa-aviapolis