Myyty

Asunto Oy Niittyvilla, Vantaa

Täydenpalvelun Asunto Oy Niittyvilla – luonto, palvelut ja kulkuyhteydet lähellä

As. Oy Niittyvilla nousee ekologiselle, kehittyvälle ja turvalliselle asuinalueelle Vantaan Kivistöön. Monipuoliset palvelut ovat aivan kivenheiton päässä, mutta ympäröivä luonto tekee alueesta silti rauhallisen ja suojaisan. Viihtyisät puistot ja hyvät lenkkeilymaastot mahdollistavat ulkoilun vehreissä puitteissa. Täällä on ihmisten hyvä olla ja elää. Lähipalveluiden äärelle pääsee kätevästi kävellen, pyörällä tai vaikkapa julkisella liikenteellä. Hyviä kulkuyhteyksiä arvostavalle Niittyvillan sijainti on mitä loistavin: Kehärata ja lentokenttäkin löytyvät läheltä.

Alueella toimii kaksi ruokakauppaa, päiväkoteja (lähimpänä Maitorpan päiväkoti), kouluja (mm. Kanniston koulu urheilukenttineen), kehuttu italialainen ravintola Trattoria Limone ja kodikas kahvila Cafe Solmu. Aurinkokiven uudessa monitoimirakennuksessa on neuvolan ohella myös koulu ja päiväkoti.

Lisäksi Kivistöön on suunnitteilla laaja kauppa- ja kaupunkikeskus, joka tuo valmistuttuaan suuret marketit ja pienet erikoisliikkeet sekä kattavat terveydenhuolto-, liikunta- ja kulttuuripalvelut asukkaiden käden ulottuville.

As. Oy Niittyvillan asunnot henkivät pikkukaupunkimaista tunnelmaa

Ympäröivä luonto tekee alueesta rauhallisen ja suojaisan.