Myyty

Asunto Oy Näsinhelmi 1, Tampere

Täydenpalvelun asuntoyhtiö

Helppoa ja vaivatonta asumista laadukkaissa asunnoissa hyvien liikenneyhteyksien päässä Tampereen keskustasta. Yhtiössä mm. turvapalvelut, edullinen kaukolämpö, kattavat kiinteistöhuoltopalvelut, eikä välttämättömiä pihatöitä lainkaan!

Asunto Oy Näsinhelmi 1 rakennetaan Näsijärven rannan läheisyyteen Näsinneulaa vastapäätä, 8 km:n päähän keskustasta ja noin kilometrin päähän Lielahdesta, jossa sijaitsee Länsi-Tampereen suurin kauppakeskittymä laajoine palveluineen.

Sievitalon huoneistojen toimitussisältö on kokonaisuudessaan laadukas. Taloyhtiön kattavien huoltopalveluiden ansiosta arki on vaivatonta ja viihtyisää. Asukkaiden ei tarvitse osallistua esimerkiksi pihatöihin, vaan ajan voi käyttää omien mieltymysten mukaan.

Huoneistojen tehokas suunnittelu ja osaavan organisaation kokemus mahdollistavat kohtuullisen hintatason. Huoneistot ovat hyvä vaihtoehto myös asuntosijoittajille. Hyvä sijainti, viihtyisä asuinympäristö, kohtuullinen hankintahinta ja yhtiölainarahoitus luovat hyviä mahdollisuuksia kannattavaan asuntosijoittamiseen.

Mukavaa ja helppoa asumista Tampereen Niemenrannassa.

Huoneistoissa on käyttövalmis pintavarustus. Huoneisto on oikeasti asumisvalmis!