Myyty

Asunto Oy Mustamännistön Helmi, Hyvinkää

Täydenpalvelun asuntoyhtiö – kaikki asumisen palvelut valmiina

Helppoa ja vaivatonta asumista erinomaisella sijainnilla lähellä keskustan palveluita. Yhtiössä mm. turvapalvelut, edullinen kaukolämpö, kattavat kiinteistöhuoltopalvelut, eikä välttämättömiä pihatöitä lainkaan! Jätä ajoissa sitoumukseton ennakkovaraus.

Mustamännistön Helmi rakennetaan parhaalle paikalle vanhan Mustamännistön alueelle. Loistavat ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet alkavat suoraan kotiovelta. Hyvinkään keskustaan matkaa on alle kaksi kilometriä.

Sievitalon huoneistojen toimitussisältö on kokonaisuudessaan laadukas ja pohjaratkaisut ovat tehokkaita. Koko yhtiö tuo asukkailleen loistavaa asumisen yksilöllisyyttä palveluiden lähellä.

Taloyhtiön laajat huolto- ja turvapalvelut eivät sido asukkaita mm. ruohon leikkaamiseen, vaan mahdollistavat kaikille vaivattoman ja viihtyisän arjen omien mieltymysten mukaan.

Huoneistojen tehokas suunnittelu ja osaavan organisaation kokemus mahdollistavat kilpailukykyisen hintatason. Huoneistot ovat hyvä vaihtoehto myös asuntosijoittajille. Hyvä sijainti, viihtyisä asuinympäristö, kohtuullinen hankintahinta, yhtiölainarahoitus ja yhtiöjärjestyksen kirjaus pääomavastikkeiden tulouksesta luovat hyviä mahdollisuuksia kannattavaan asuntosijoittamiseen.

Sievitalo rakentaa asumisen ja elämisen laatua.

Nurmenleikkuu kuuluu yhtiövastikkeeseen. Välttämättömiä pihatöitä ei asukkailla ole lainkaan!