Myyty

Asunto Oy Metsärinne II, Kokkola

Täydenpalvelun asuntoyhtiö

Kysytyn Metsärinne-asuntoyhtiön kakkosvaihe! Helppoa ja vaivatonta asumista. Yhtiössä mm. kaukolämpö eikä välttämättömiä pihatöitä lainkaan!

Asunto Oy Metsärinne II rakennetaan Halkokarin uudelle ja suositulle asuinalueelle, kysytyn Asunto Oy Metsärinne -yhtiön naapuritontille. Rauhallinen ympäristö ja kaunis luonto ympäröivät asuinaluetta.

Kaupungin ylläpitämät kuntoladut ja polut kulkevat yhtiön vieressä. Myös valaistu hiihtolatu talvisin sijaitsee lähietäisyydellä. Meren läheisyys antaa monia virkistysmahdollisuuksia yhtiön asukkaiden vapaa-aikaan. Alueella on myös kaikki tarvittavat elämisen peruspalvelut lähellä: kauppa, päiväkoti ja koulu sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä muutaman sadan metrin päässä yhtiöstä.

Sievitalon huoneistojen toimitussisältö on kokonaisuudessaan laadukas, pohjaratkaisut ovat tehokkaita ja koko yhtiö tuo asukkailleen loistavaa asumisen yksilöllisyyttä luonnonkauniilla paikalla kaikkien palveluiden lähellä.

Taloyhtiön laajat huolto- ja turvapalvelut eivät sido asukkaita mm. ruohon leikkaamiseen, vaan mahdollistavat kaikille vaivattoman ja viihtyisän arjen omien mieltymysten mukaan.
Huoneistojen tehokas suunnittelu ja osaavan organisaation kokemus mahdollistavat kohtuullisen hintatason. Huoneistot ovat hyvä vaihtoehto myös asuntosijoittajille. Hyvä sijainti, viihtyisä asuinympäristö, kohtuullinen hankintahinta ja yhtiölainarahoitus luovat hyviä mahdollisuuksia kannattavaan asuntosijoittamiseen.

Sievitalo rakentaa asumisen ja elämisen laatua.

Nurmenleikkuu kuuluu yhtiövastikkeeseen. Välttämättömiä pihatöitä ei asukkailla ole lainkaan!