Myyty

Asunto Oy Metsäkeiju, Hyvinkää

Täydenpalvelun asuntoyhtiö

Helppoa ja vaivatonta asumista. Yhtiössä mm. kaukolämpö, kuntosali eikä välttämättömiä pihatöitä lainkaan!

Metsäkeiju–asuntoyhtiö rakennetaan luonnonläheiselle Nummenkärjen alueelle. Asuinpaikkana Nummenkärki tarjoaa erinomaiset ulkoilumahdollisuudet ja hyvät liikenneyhteydet ainoastaan noin 3 km päässä keskustan palveluista.

Metsäkeijun suunnittelun lähtökohtana ovat olleet nykyaikaisen asumisen tarpeet. Asuntojen pohjat on suunniteltu laadukkaasti toimiviksi kokonaisuuksiksi, joissa turhat neliöt eivät rasita asunnon hankintahintaa.

Talojen julkisivut kertovat ajattomasta ja arvokkaasta kodista, jotka syntyvät elämään sukupolvien ajaksi. Sievitalon huoneistojen toimitussisältö on kokonaisuudessaan laadukas ja kattava.

Taloyhtiön laajat huolto- ja turvapalvelut eivät sido asukkaita lumikolan tai harjan varteen vaan mahdollistavat kaikille vaivattoman ja miellyttävän arjen omien mieltymyksien mukaisesti.

Hyvinkään keskustan kaupalliset palvelut ovat modernin kauppakeskus Willan myötä uudistuneet täysin. Nykyaikainen Hyvinkää on moderni ja kasvava 46 000 asukkaan asuinympäristö vain noin 50 km päässä Helsingin keskustasta. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ovat erinomaiset moottoritien ja pääradan ansiosta.

Sievitalo rakentaa asumisen ja elämisen laatua.

Nurmenleikkuu ja lumityöt kuuluvat yhtiövastikkeeseen. Välttämättömiä pihatöitä ei asukkailla ole lainkaan!