Myyty

Asunto Oy Metsäkallio, Sipoo

Täydenpalvelun asuntoyhtiö

Helppoa ja vaivatonta asumista. Yhtiössä mm. kaukolämpö, talotekniikan huolto- ja turvapalvelut, eikä välttämättömiä pihatöitä lainkaan!

Asunto Oy Metsäkallio rakennetaan Sipoon Söderkullaan, luonnon läheiselle Taasjärven uudelle asuinalueelle. Helsingin keskustaan matkaa on vain 30 km. Maaseudun, järvien ja meren läheisyys luovat asuinympäristön, jossa kaunis luonto on osa elämää ja ulkoilumahdollisuudet mitä parhaimmat. Lähin uimaranta sijaitsee vain 600 metrin päässä. Ja mikä parasta, kaikki elämisen peruspalvelut löytyvät kävelymatkan päästä!

Sievitalon huoneistojen toimitussisältö on kokonaisuudessaan laadukas. Pohjaratkaisut ovat tehokkaita ja koko yhtiö tuo asukkailleen loistavaa asumisen yksilöllisyyttä luonnonkauniilla paikalla kaikkien palveluiden lähellä.

Taloyhtiön laajat huolto- ja turvapalvelut eivät sido asukkaita ruohon leikkaamiseen tai lumitöihin, vaan mahdollistavat kaikille vaivattoman ja viihtyisän arjen omien mieltymysten mukaan.

Huoneistojen tehokas suunnittelu ja osaavan organisaation kokemus mahdollistavat kohtuullisen hintatason. Asukkailla on myös mahdollisuus vaikuttaa huoneistokohtaiseen ja valinnaiseen vuokratonttiin. Tontin osuuden voi halutessaan lunastaa myöhemmin, jolloin hankintahetken rahoitustarve on pienempi.

Huoneistot ovat hyvä vaihtoehto myös asuntosijoittajille. Hyvä sijainti, viihtyisä asuinympäristö, kohtuullinen hankintahinta, yhtiölainarahoitus sekä valinnainen vuokratontti luovat hyviä mahdollisuuksia kannattavaan asuntosijoittamiseen.

Sievitalo rakentaa asumisen ja elämisen laatua.

Nurmenleikkuu ja lumityöt kuuluvat yhtiövastikkeeseen. Välttämättömiä pihatöitä ei asukkailla ole lainkaan!