Myyty

Asunto Oy Metsähovi, Espoo

Luonnonläheistä asumista Espoon kotikulmalla

Helppoa ja vaivatonta asumista. Yhtiössä mm. edullinen kaukolämpö. Jätä sitoumukseton ennakkovaraus.

14 pari- ja rivitalohuoneiston laadukas kokonaisuus, johon rakennetaan 1- ja 2-tasoisia huoneistoja kokoluokissa 38,0 m2 (1h+kt) – 96,5 m2 (5h+k+s).

Valmiiksi asennetut kodinkoneet ovat laadukkaita sisältäen mm. astianpesukoneen, keittotason ja erillisuunin. Isot lasitetut terassit, sälekaihtimet, verhotangot ja pyyhekoukut ovat valmiina. Sisustuksen voi päättää laajoista valikoimista mieleisekseen. Sievitalo Oy huolehtii käyttövalmiiksi taloyhtiön hallinnon sekä kiinteistön huollon.

Asunto Oy Metsähovi rakennetaan luonnonläheiselle ja arvostetulle Kurttilan asuinalueelle. Tontti on vuokrattu edullisella 60 vuoden maanvuokrasopimuksella Espoon kaupungilta.

Kurttila on pientalovaltainen ja erittäin rauhallinen asuinalue lähellä Espoonlahden merellisiä ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia. As Oy Metsähovi rakennetaan luonnonkauniille etelä–länsi rinteelle Kurttilantien ja Nahkasuutarintien kulmaukseen. Kurttilassa luonto alkaa jo kotiovelta.

Kurttilassa on ruotsinkielinen alakoulu Kungsgårdsskolan, ja läheisessä Saunalahdessa sijaitsee moderni ja monipuolinen Saunalahden koulu. Lähimmät laajemmat kaupalliset palvelut sijaitsevat Espoonlahdessa, Länsiväylän tuntumassa. Luonnonläheisyyden lisäksi kaikki pääkaupunkiseudun monipuoliset ostosmahdollisuudet ja kulttuuritarjonta ovat halutessa helposti käytettävissä.

Sievitalo rakentaa asumisen ja elämisen laatua

Sievitalon huoneistojen toimitussisältö on kokonaisuudessaan laadukas. Huoneistojen tehokas suunnittelu ja osaavan organisaation kokemus mahdollistavat kohtuullisen hintatason. Huoneistot ovat hyvä vaihtoehto myös asuntosijoittajille. Hyvä sijainti, viihtyisä asuinympäristö, kohtuullinen hankintahinta ja yhtiölainarahoitus luovat hyviä mahdollisuuksia kannattavaan asuntosijoittamiseen.

Kurttila – luonnon helmassa keskeisellä pääkaupunkiseudulla.

Rauhallinen asuinalue lähellä Espoonlahden merellisiä ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia.