Myyty

Asunto Oy Melaniemen Helmi, Vaasa

Täydenpalvelun asuntoyhtiö

Helppoa ja vaivatonta asumista! Yhtiössä mm. kaukolämpö, käyttövalmiit tietoliikenneyhteydet eikä välttämättömiä pihatöitä!

Asunto Oy Melaniemen Helmi rakennetaan uudelle asuinalueelle Melaniementien läheisyyteen. Alueelta on lyhyt matka lähellä sijaitsevien teollisuus- ja yrityspuistojen työpaikoille. Ajomatka Vaasan keskustaan taittuu kymmenessä minuutissa, ja keskustasta on myös bussiyhteys Melaniementielle.

Itämelaniemen ulkoilualue on kävelymatkan päässä asuntoyhtiöstä, ja Ämmänmäen ja Huutoniemen valaistut hiihtoladut sijaitsevat lähellä. Päivittäistavarakauppa, suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit, Huutoniemen palvelut ja koulut – kaikki sujuvan arjen ainekset sopivan matkan päässä yhtiöstä!

Sievitalon huoneistojen toimitussisältö on kokonaisuudessaan laadukas. Taloyhtiön laajat huolto- ja turvapalvelut eivät sido asukkaita esimerkiksi pihatöihin vaan mahdollistavat kaikille vaivattoman ja viihtyisän arjen omien mieltymysten mukaan.

Huoneistojen tehokas suunnittelu ja osaavan organisaation kokemus mahdollistavat kohtuullisen hintatason. Huoneistot ovat hyvä vaihtoehto myös asuntosijoittajille. Hyvä sijainti, viihtyisä asuinympäristö, kohtuullinen hankintahinta ja yhtiölainarahoitus luovat hyviä mahdollisuuksia kannattavaan asuntosijoittamiseen.

Erinomainen uudiskohde Sinulle, joka haluat uuden kodin parhaalla hinta-laatusuhteella!

Sievitalo huolehtii valmiiksi kustannustehokkaan isännöinnin, kiinteistöhuollon ja koko yhtiön hallinnon.