Myyty

Asunto Oy Kotikulma, Espoo

Luonnonläheistä asumista Espoon kotikulmalla

Helppoa asumista laadukkaissa asunnoissa. Yhtiössä mm. energiatehokas maalämpö ja vartiointipalvelu! Jätä ajoissa sitoumukseton ennakkovaraus.

Asunto Oy Kotikulma rakennetaan luonnonläheiselle Perusmäen alueelle Niipperin naapuriin, vain 30 minuutin ajomatkan päähän Helsingin keskustasta.

Perusmäessä luonto kutsuu asukkaita jo kotiovelta. Marjastus-, sienestys- ja ulkoilumaastot ovat lähellä. Asuinalue on erittäin turvallinen ja lapsiperheiden suosiossa.

Perusmäkeä ympäröivät Nuuksio järvineen ja luonnonsuojelualueineen, Luukin järvi ja leirikeskus sekä Oittaa vapaa-ajan keskuksineen. Alueella on myös useita mielenkiintoisia pienehköjä järviä ja lampia. Aluetta kutsutaan myös Nuuksion järviylängöksi. Luontonautintojen lisäksi pääkaupunkiseudun kulttuuritarjonta, ostos- ja huvittelumahdollisuudet ovat lähellä.

Sievitalo vastaa kompaktien asuntojen kysyntään pääkaupunkiseudulla. Talot ovat neliöitään suurempia ja hukkaneliöt on pyritty minimoimaan. Viihtyisissä asunnoissa on omat pihat sekä parvekkeet toisessa kerroksessa.

Erillistalo tarjoaa edullista ja helppoa asumista omakotitalomaisessa asuinympäristössä.

Sievitalo on vakavarainen ja luotettava toimija, joka on tunnettu korkeasta rakentamisen laadusta ja hyvästä hinta-laatusuhteesta.

Sievitalo rakentaa asumisen ja elämisen laatua.

Huoneistoissa on käyttövalmis pintavarustus. Huoneisto on oikeasti asumisvalmis!