Myyty

Asunto Oy Koivukallio, Sipoo

Täydenpalvelun asuntoyhtiö omalla tontilla

Helppoa ja vaivatonta asumista. Yhtiössä mm. lasitetut terassit, edullinen kaukolämpö, kattavat kiinteistönhuoltopalvelut, eikä välttämättömiä pihatöitä lainkaan! Jätä ajoissa sitoumukseton ennakkovaraus.

Asunto Oy Koivukallioon rakennetaan asuinhuoneistoja erilaisiin tarpeisiin. Pienimmät huoneistot ovat napakoita 32 neliön yksiöitä ja suurimpana asuntovaihtoehtona on 95,5 neliön 5h+k+s perheasunto – ja kaikkea näiden väliltä. Kaikissa huoneistoissa todella mahtavat lasitetut terassit tai parvekkeet!

Asunto Oy Koivukallio rakennetaan Sipoon Söderkullaan, luonnonkauniille Taasjärven asuinalueelle. Helsingin keskustaan matkaa on vain 30 kilometriä. Maaseudun, järvien ja meren läheisyys luovat asuinympäristön, jossa kaunis luonto on osa elämää ja ulkoilumahdollisuudet mitä parhaimmat. Lähin uimaranta sijaitsee vain 800 metrin päässä. Ja mikä parasta, kaikki elämisen peruspalvelut löytyvät läheltä Söderkullan taajamasta!

Sievitalon huoneistojen toimitussisältö on kokonaisuudessaan laadukas ja pohjaratkaisut ovat tehokkaita. Laadukas suunnittelu ja osaavan organisaation kokemus mahdollistavat kilpailukykyisen hintatason.

Taloyhtiön laajat kiinteistöpalvelut eivät sido asukkaita ruohon leikkaamiseen tai lumitöihin, vaan mahdollistavat kaikille vaivattoman ja viihtyisän arjen omien mieltymysten mukaan. Yhtiövastikkeeseen sisältyy myös laajakaista- ja kaapeli-tv -palvelut.

Huoneistot ovat hyvä vaihtoehto myös asuntosijoittajille. Hyvä sijainti, viihtyisä asuinympäristö, kohtuullinen hankintahinta, yhtiölainarahoitus sekä yhtiöjärjestyksen kirjaus pääomavastikkeiden tulouksesta luovat hyviä mahdollisuuksia kannattavaan asuntosijoittamiseen.

Sievitalo rakentaa asumisen ja elämisen laatua.

Nurmenleikkuu ja lumityöt kuuluvat yhtiövastikkeeseen. Välttämättömiä pihatöitä ei asukkailla ole lainkaan!