Myyty

Asunto Oy Kerkkäpiha, Kokkola

Asunto-osakeyhtiö, jossa voi keskittyä elämiseen

Täydenpalvelun As. Oy Kerkkäpiha rakentuu keskeselle sijainnille Kokkolan palveluiden läheisyyteen. Täydenpalvelun yhtiössä vastikkeeseen kuuluvat mm. turva- ja vartiointipalvelut, edullinen kaukolämpö sekä kattavat kiinteistöhuoltopalvelut, joiden ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi aikaavievistä pihatöistä – me hoidamme ne puolestasi! Jätä ajoissa sitoumukseton ennakkovaraus.

As. Oy Kerkkäpiha rakennetaan keskeiselle paikalle suositulle asuinalueelle, jossa palvelut ja luonto ovat lähellä. Alueen hyvät liikenneyhteydet sekä monipuoliset liikunta- ja urheilumahdollisuudet tarjoavat asukkaille paljon virikkeitä sekä mahdollisuuksia nauttia elämästä.

Sievitalon huoneistojen toimitussisältö on kokonaisuudessaan laadukas sekä kattava, mistä se onkin saanut erityiskiitosta. Taloyhtiön tarjoamien huoltopalveluiden ansiosta arki on vaivatonta ja viihtyisää: nurmikko ajetaan myös asuntojen pihalta, ja turvapalvelut huolehtivat siitä, että kutsumattomat vieraat pysyvät poissa.

Huoneistojen tehokas suunnittelu ja osaavan organisaation kokemus mahdollistavat kohtuullisen hintatason. Huoneistot ovat hyvä vaihtoehto myös asuntosijoittajille. Hyvä sijainti, viihtyisä asuinympäristö, kohtuullinen hankintahinta ja yhtiölainarahoitus sekä yhtiöjärjestyksen kirjaus pääomavastikkeiden tuloutuksesta luovat hyviä mahdollisuuksia kannattavaan asuntosijoittamiseen. Kaikissa asunnoissa yhtiölainan osuus 58-70%!

Kattavat kiinteistönhuoltopalvelut avaintekijöitä helpossa yhtiöasumisessa.

Nurmenleikkuu myös asuntojen pihoilta kuuluu yhtiövastikkeeseen.