Myyty

Asunto Oy Kerkkäkallio, Tampere

Asunto Oy Kerkkäkallio Tampereen Hallilassa hyvällä sijainnilla

Tampereen Hallilaan nouseva asunto-osakeyhtiö Kerkkäkallio on täydellinen kohde pienille perheille ja pariskunnille, jotka etsivät kotia hyvältä sijainnilta monipuolisten peruspalveluiden ja laajojen ulkoilumahdollisuuksien ääreltä. Päättyvän kadun päässä oleva tontti takaa rauhallisen asumisen ja elämisen ilman häiritsevää ohikulkuliikennettä.

Tampereen Hallilassa hyvällä sijainnilla

Hallilan alueen palveluihin kuuluvat muun muassa ruokakauppa sekä neuvola, päiväkoti ja alakoulu. Hervannan kattavammat palvelut löytyvät noin kolmen kilometrin päästä, Turtolan liikekeskukseen puolestaan on matkaa vain parisen kilometria kävelyteitä pitkin. Tampereen ydinkeskusta monine mahdollisuuksineen sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä Kerkkäkalliosta.

Tampereen ydinkeskusta sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä Kerkkäkalliosta.

Asunto Oy Kerkkäkallio Tampereella

Kulkemaan pääset joko omalla autolla tai kätevästi julkisella liikenteellä. Lähin bussipysäkki on vain parin sadan metrin päässä, lisäksi parhaillaan rakenteilla oleva raitiotie kulkee alueelle – lähitulevaisuudessa liikkuminen keskustaan ja muualle käy sujuvasti siis vaikka raitiovaunun kyydissä! Autoilijoille taas on tarjolla nopeat kulkuyhteydet Hervannan valtaväylälle ja ohitustielle.

Asunto Oy Kerkkäkallio
Kerkkäkatu
33820 Tampere

Jos Kerkkäkallio herätti mielenkiintosi ja haluaisit tietää lisää kohteesta, ota meihin yhteyttä alempaa löytyvällä lomakkeella!

Huoneistoesimerkit

Myyty
Huoneistotyyppi
Huoneisto
Huoneistoala
Huoneistotyyppi: Paritalo
Huoneisto: 2h+k+s
Huoneistoala: 54.00 m2
Huoneistotyyppi: Paritalo
Huoneisto: 3h+k+s
Huoneistoala: 74.00 m2
Huoneistotyyppi: Paritalo
Huoneisto: 3h+k+s
Huoneistoala: 62.00 m2
Huoneistotyyppi: Erillistalo
Huoneisto: 5h+k+s
Huoneistoala: 92.50 m2