Myyty

Asunto Oy Kartanonniitty, Nokia

As. Oy Kartanonniitty Nokialla hyvien palveluiden äärellä

Valmisteilla oleva Asunto Oy Kartanonniitty on kymmenen erillistalon muodostama asunto-osakeyhtiö Nokialla, vain kahden kilometrin päässä keskustasta. Lisäksi Tampereen monipuoliset palvelut ovat alle 20 minuutin ajomatkan päässä. Talot nousevat rauhalliselle ja kulttuurihistoriallisesti arvostetulle alueelle Viikin kartanon, Pappilan ja Pyhäjärven kupeeseen.

Hyvien palveluiden äärellä

Yhtiömuotoiset, omalla pihalla varustetut erillistalot tarjoavat omakotitaloasumisen rauhan, mutta samalla asunto-osakeyhtiön tuoman helppouden ja turvan. Yhtiö vastaa talojen rakenteista ja kunnossapidosta. Jokaiselle talolle kuuluu kaksi autopaikkaa heti talon vieressä. Lisäksi yhtiöllä on myytävänä osakkeina viisi autokatospaikkaa, joihin on mahdollista saada myös sähköauton laturi.

Jokaista taloa on mahdollista personoida oman mielen mukaan kattavaa Sisustusopasta hyödyntämällä. Kodeissa on huomioitu arjen tarpeet toimivilla pohjaratkaisuilla, joihin kuuluu mm. sisäänkäynti kätevästi kodinhoitohuoneen kautta.

Asunto Oy Kartanonniitty Nokialla

Kuulostaako As. Oy Kartanonniitty kohteelta, jossa juuri sinä voisit kuvitella itsesi ja perheesi asuvan onnellisesti? Ennakkovaraa uusi kotisi nyt ja pääset valitsemaan mieleisesi pintamateriaalit laajasta valikoimastamme. Ennakkovaraus on sitoumukseton, kerromme mielellämme lisää!

Asunto Oy Kartanonniitty
Valborginkatu
37100 Nokia

Taloihin voi rakentamisvaiheessa tilata terassilasitukset, ABB Free@home -järjestelmän ja kevyttakan tunnelmaa luomaan. Lämmitysmuotona taloissa on kaukolämpö.

Huoneistoesimerkit

Myyty
Huoneistotyyppi
Huoneisto
Huoneistoala
Huoneistotyyppi: Erillistalo
Huoneisto: 3h+k+s
Huoneistoala: 79.00 m2
Huoneistotyyppi: Erillistalo
Huoneisto: 4h+k+s
Huoneistoala: 91.00 m2
Huoneistotyyppi: Erillistalo
Huoneisto: 4h+k+s
Huoneistoala: 109.50 m2
Huoneistotyyppi: Erillistalo
Huoneisto: 5h+k+s
Huoneistoala: 100.50 m2