Myyty

Asunto Oy Ikurinloiste, Tampere

Täydenpalvelun asuntoyhtiö

Helppoa ja vaivatonta asumista laadukkaissa asunnoissa Tampereen Ikurissa. Yhtiössä mm. turva- ja vartiointipalvelut, edullinen kaukolämpö, kattavat kiinteistöpalvelut, eikä välttämättömiä pihatöitä lainkaan. Jätä ajoissa sitoumukseton ennakkovaraus.

Ikurinloisteen kaupunkikodit valmistuvat läntisen Tampereen kaupunginosaan Ikuriin lähelle luontoa ja palveluita.
Rauhallisella ja hiljattain rakennetulla asuinalueella on enimmäkseen pientaloja. Vain kävelymatkan päässä sijaitsevat koulut ja peruspalvelut sekä julkisen liikenteen yhteydet.

Alueella on monipuoliset palvelut; muun muassa Tesoman kauppakeskusta sekä ala- ja yläkoulu ovat kävelymatkan päässä. Tesomajärven uimaranta sekä uima- ja jäähallit löytyvät myös lähistöltä, ja liikuntakeskus hieman kauempaa. Tampereen keskustan palvelut sijaitsevat noin kymmenen kilometrin päässä yhtiöstä.

Sievitalo Oy huolehtii taloyhtiön hallinnon sekä kiinteistönhuollon käyttövalmiiksi ennen asuntojen luovutusta osakkaille. Esimerkiksi välttämätöntä pihanhoitoa ei ole, sillä taloyhtiö hoitaa mm. nurmenleikkuun, myös huoneistojen piha-alueilla. Huoneistoissa on talotekniikan huolto-, turva- ja vartiointipalvelut sekä lämmitysmuotona kaukolämpö.

Mukavaa ja helppoa asumista Tampereen Ikurissa.

Nurmenleikkuu ja lumityöt kuuluvat yhtiövastikkeeseen. Välttämättömiä pihatöitä ei ole lainkaan!