Myyty

Asunto Oy Honkasuon Karpalo, Helsinki

Täydenpalvelun As. Oy Honkasuon Karpalo – ekologista asumista Helsingissä uusissa puutaloissa

Asunto Oy Honkasuon Karpalo on täydellinen kohde niin sinkuille, nuorille pariskunnille kuin lapsiperheillekin, jotka etsivät uutta kodikasta asuntoa Helsingin seudulta täydenpalvelun taloyhtiöstä. Tarjolla on runsaasti eri kokoisia huoneistoja, joista löytyy sopiva vaihtoehto lähes jokaiseen elämäntilanteeseen.

Hyvien palveluiden ympäröimä Honkasuo Helsingissä on puutalorakentamiseen keskittynyttä aluetta, joka viehättää kodikkuudellaan. As. Oy Honkasuon Karpalon suunnittelun lähtökohtana onkin ollut ekologisen näkökulman ohella mahdollisimman perinteikäs ja lämminhenkinen arkkitehtuuri. Ekologisen asumisen ystävät arvostavat myös lisätilauksesta asennettavia aurinkopaneeleja sekä sähköautojen latauspaikkoja.

Nämä asunnot ovat lähellä luontoa, omassa rauhassa idyllisen puutaloalueen keskellä. Myyrmannin kauppakeskus ja Myyrmäen rautatieasema sijaitsevat kuitenkin kävelymatkan etäisyydellä. Lisäksi seudulla on kivenheiton päässä useampikin päiväkoti, kouluja ja muita palveluita. Julkisella liikenteellä tai omalla autolla pääsee liikkumaan kätevästi Helsingin keskustaan.

Huom! Markkinointikuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, ja ne saattavat erota virallisista toteutussuunnitelmista.

Lämminhenkinen puutalo vetää puoleensa.

Jokaisessa asunnossa on varaukset aurinkopaneeleille - lisätilauksesta pääset hyödyntämään uusiutuvaa aurinkoenergiaa!

Kätevä kotiautomaatio tilattavissa erikseen jokaiseen asuntoon.

Sinun ei tarvitse huolehtia nurmenleikkuusta - se kuuluu vastikkeeseen!