Myyty

Asunto Oy Apilaniitty, Kangasala

Täydenpalvelun asuntoyhtiö

Helppoa ja vaivatonta asumista laadukkaissa asunnoissa Kangasalan keskustan läheisyydessä, vain 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Yhtiössä mm. turva- ja vartiointipalvelut, edullinen kaukolämpö, kattavat kiinteistöpalvelut, eikä välttämättömiä pihatöitä lainkaan. Jätä ajoissa sitoumukseton ennakkovaraus.

Asunto Oy Apilaniitty rakennetaan keskeiselle paikalle Kangasalan keskustan kylkeen Rekiälän alueelle ja loistavien liikenneyhteyksien varrelle. Lähin bussipysäkki sijaitsee alle 200 m päässä, josta kulkee useita eri bussilinjoja Tampereen suuntaan noin 15 minuutin välein. Omalla autolla hurauttaa Tampereelle alle puolessa tunnissa.

Alueella on monipuoliset palvelut; muun muassa päiväkodit, ala- ja yläkoulut sekä lukio ja tulevaisuudessa myös ammattiopisto sijaitsevat puolen kilometrin säteellä. Kangasalan monipuolinen luonto tarjoaa mainiot puitteet kuntoiluun ja muun muassa liikuntahalli, jäähalli ja tennishalli sijaitsevat aivan yhtiön läheisyydessä. Kangasalan keskustan palvelut taas sijaitsevat noin kilometrin päässä yhtiöstä.

Sievitalo Oy huolehtii taloyhtiön hallinnon sekä kiinteistönhuollon käyttövalmiiksi ennen asuntojen luovutusta osakkaille. Esimerkiksi välttämätöntä pihanhoitoa ei ole, sillä taloyhtiö hoitaa mm. nurmenleikkuun, myös huoneistojen piha-alueilla. Huoneistoissa on talotekniikan huolto-, turva- ja vartiointipalvelut sekä lämmitysmuotona kaukolämpö.

Mukavaa ja helppoa asumista Rekiälän alueella Kangasalla.

Huoneistoissa on käyttövalmis pintavarustus. Huoneisto on oikeasti asumisvalmis!