Myyty

As. Oy Piharatamo, Riihimäki

Eväät mukavaan asumiseen Täydenpalvelun As. Oy Piharatamosta

Nykyaikainen ja tyylikäs Täydenpalvelun As Oy Piharatamo rakentuu lähelle peruspalveluja ja hyviä kulkuyhteyksiä.

Täydenpalvelun asunto-osakeyhtiö

Uramon uusi alakoulu rakentuu noin 600 metrin päähän, yläkoulu ja lähin ruokakauppakin löytyvät lähes saman matkan päästä. Päiväkoteja alueella on useita ja sairaalakin on lähellä. As Oy Piharatamo tarjoaa jokaiseen elämäntilanteeseen ihastuttavia, yksitasoisia rivitalokoteja, joista on helppoa käydä vaikkapa keilaamassa Riihimäen keilahallissa tai Uimalassa uimassa.

Kulttuurin ja harrastusmahdollisuuksien ympäröimä yhtiö, jossa palvelut ja hyvät kulkuyhteydet ovat lähellä.

Asunto Oy Piharatamo Riihimäellä

Riihimäen kaupunki tunnetaan paitsi loistavista kulkuyhteyksistään myös tarmokkaasta ympäristötyöstä sekä vilkkaasta tapahtumatarjonnastaan. Harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet ovat myös erittäin monipuoliset: voit esimerkiksi pujahtaa luontopolkujen vietäväksi tai vaikkapa tehdä sukelluksen arkkitehtuuriin Rautatienpuiston ja Riihimäen Wanhan Lasitehtaan Hyttikortteliin, jossa satavuotias miljöö ihastuttaa aina uudelleen. Riihimäellä riittää nähtävää ja koettavaa musiikin, taiteen, museoiden ja kulttuurihistoriallisten kohteiden parissa.

Nyt kannattaa toimia ja täyttää alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä.

Asunto Oy Piharatamo
Päivöläntie
11120 Riihimäki

Tarjoamme nyt Piharatamosta asunnon ostavalle joko autopaikan lämpöpistokkeella tai lämpimän varaston kaupan päälle! Edun arvo on jopa 4500 euroa. Kysy lisää alla olevalla lomakkeella.

Huoneistoesimerkit

Myyty
Huoneistotyyppi
Huoneisto
Huoneistoala
Huoneistotyyppi: Rivitalo
Huoneisto: 4h+k+s
Huoneistoala: 85.00 m2