Myyty

Åminnen Hovi, Espoo

Nykyaikaista asumista perinteisellä twistillä

Punainen tupa ja perunamaa keskeltä pääkaupunkiseudun palveluita – historiallisen kartanon tiluksille Espoon Kurttilaan rakentuva Åminnen Hovi yhdistää modernin asumismukavuuden perinteiseen puurakentamiseen. Kaksitasoiset paritalot ja yksitasoiset erillistalot muodostavat 8 asunnon idyllin, jossa pääsee nauttimaan sekä omakotimaisen asumisen iloista että yhtiön tuomasta turvasta.

Åminnen Hovin asuntojen pohjaratkaisut soveltuvat erilaisiin asumistarpeisiin. Yhtiöön kuuluu kaksi erillistaloa ja kuusi paritaloasuntoa, kooltaan 86,5–91 neliömetriä. Kompakteissa asunnoissa tilat on käytetty tehokkaasti: hukkaneliöitä ei synny, ja yhtenäiset keittiö-oleskelutilat ovat avarat. Jokaiseen asuntoon kuuluu oma, reilun kokoinen piha, jossa on tilaa toteuttaa puutarhaunelmia tai pelata pallopelejä. Ennakkovaraajana pääset vaikuttamaan kotisi lopulliseen pohjaratkaisuun ja materiaalivalintoihin.

Kohteen kaikki asunnot on myyty.

As. Oy Åminnen Hovi

Osoite: Åminnentie 2, 02780 Espoo
Tontti: kaupungin vuokratontti
Arvioitu valmistuminen: kevät 2023
Asuntojen lukumäärä: 8
Tyyppi: erillis- ja paritalot

Muuttamaan pääset alustavan aikataulun mukaan keväällä 2023.

Moderniin arkeen

Tulevaisuuden tarpeet etätöistä perhekoon muutoksiin on huomioitu taitavasti asuntojen suunnittelussa.

Taloyhtiön valokuituliittymän ansiosta yhteydet ovat nopeita ja laadukkaita. Asuntoihin on saatavilla vakiona ainutlaatuinen etätyökaappi, joka on helppo sulkea työpäivän päätyttyä pois näkyvistä.

Yhteisten alueiden kunnossapidosta huolehtii yhtiövastikkeeseen sisältyvä kiinteistöhuolto.  Kaikki autopaikat voidaan valjastaa sähköauton lataukseen.

Etätyökaappi on helppo sulkea työpäivän päätyttyä.

Kestävyyden asialla

Edullisen maalämmön ja kaupungilta vuokratun tontin ansiosta asumiskustannukset pysyvät matalina tulevaisuudessakin. Maalämpö on ekologinen lämmitysmuoto, joka myös nostaa asuntosi arvoa.

Åminnen Hovin asunnot edustavat suomalaista puurakentamista parhaimmillaan: rakennusten korkealaatuiset puuelementit valmistetaan Pohjois-Pohjanmaan Sievissä kotimaisesta puusta.

Asumiskustannukset pysyvät matalina tulevaisuudessakin.

Itse sisustettu koti

Ennakkovaraajat pääsevät sisustamaan kotinsa mieleisekseen: kodinkoneet, pintamateriaalit ja värit on helppo valita markkinoiden laajimmasta valikoimasta.

Lisämukavuuksien, kuten terassilasituksen asentaminen sujuu kätevästi jo rakennusvaiheessa.

Materiaaleissa on huomioitu korkean laadun lisäksi myös esteettisyys ja mukavuus.  Kiintokalusteissa suosimme ratkaisuja, jotka tiedämme toimiviksi ja  pitkäikäisiksi.

Lisämukavuuksien asennus sujuu kätevästi jo rakentamisen aikana.

Lähellä luontoa ja pääkaupunkiseudun palveluita

Espoon Kurttila on rauhallinen pientaloalue, josta on lyhyt matka niin kauppaan, luontoon kuin kehäteillekin. Kauklahden palvelut kirjastoineen, ruokakauppoineen ja kouluineen sijaitsevat parin kilometrin päässä.

Erinomaisia  ulkoilu- ja lenkkeilymahdollisuuksia tarjoavat muun muassa  Harmaakallion metsäinen ulkoilualue ja  Fiskarsinmäen luonnonsuojelualue luontopolkuineen.

Huoneistoesimerkit

Myyty
Huoneistotyyppi
Huoneisto
Huoneistoala
Huoneistotyyppi: Erillistalo, I-taso
Huoneisto: 3–4h + k + s
Huoneistoala: 86.50 m2
Huoneistotyyppi: Paritalo, II-taso
Huoneisto: 4–5h + k + s
Huoneistoala: 91.00 m2
Huoneistotyyppi: Paritalo, II-taso
Huoneisto: 4h + k + s
Huoneistoala: 91.00 m2