Sievi Asunnot - Tampere ja Pirkanmaa

Tutustu kohteisiin!

Sievi Asuntojen rivitalot, erillistalot ja luhtitalot Tampereella ja Pirkanmaalla

Sievi Asunnoilla on useampi kohde myynnissä Pirkanmaalla – Tampereella, Nokialla, Pirkkalassa ja Kangasalla. Valikoimasta löytyy pieniä, yhden hengen koteja ja isoja perheasuntoja sekä kaikkea siltä väliltä!

 

Sievi Asuntojen asunto-osakeyhtiöissä viihdyt ja asut vaivattomammin. Yhtiövastikkeeseen sisältyy palveluja, joiden ansiosta asuminen ja arki sujuu helpommin. Oli haaveissasi sitten rivitalo, luhtitalo tai erillistalo Pirkanmaalla, Sievi Asunnoilta löydät juuri sinun unelmiesi kodin.

 

Kaikki Pirkanmaan kohteemme sijaitsevat loistopaikoilla – hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä palveluita, kouluja ja päiväkoteja sekä hyviä ulkoilumahdollisuuksia. Tutustu myytäviin asuntoihin sekä taloyhtiöihin Pirkanmaalla ja löydä uusi kotisi.

 

Tutustu kohteisiimme!

Kokonaisuus, jonka saat vain Sievi Asunnoilta

Sievi Asuntojen asunto-osakeyhtiöille on yhteistä loistava sijainti, laadukas suomalainen puurakentaminen ja asumisen vaivattomuus. Laadukkaan ja ammattitaidolla toteutetun asunnon lisäksi saat kustannustehokkaan ja luotettavan kiinteistöhuollon, taloyhtiön hallinto- ja turvapalvelut sekä monet muut asumisen ja elämisen palvelut.

Sievi Asuntojen kodissa viihdyt!

Sievi Asunnot yrityksenä

Sievi Asunnot tarjoaa asiakkailleen laadukkaan ja ammattitaidolla toteutetun asunnon lisäksi ratkaisuja, jotka helpottavat arkea ja ylläpitävät kiinteistön arvoa.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja tästä esimerkkinä Palveluasuntoyhtiön kehittämiseksi olemme saaneet hankkeeseen  ELY-keskuksen tukea.

Tutustu Sievi Asuntoihin yrityksenä