Sisustusvalikoima 2023

Uudistamme sisustusvalikoimamme säännöllisesti, jotta voimme taata kohteisiimme monipuolisen ja trendien mukaisen valikoiman. Tässä katsaus vuoden 2023 kohteiden sisustusvalikoimaan. Voit sisustaa kotisi hintaan kuuluvilla tyylikkäillä vakiovalikoiman tuotteilla tai nostaa asuntosi uudelle tasolle lisähintaisilla tuotteilla.
15.3.2023 | Sievi Asunnot

Vaikka rakennammekin muuttovalmiita asuntoja, olemme valinneet sisustusvalikoimaamme useita eri vaihtoehtoja, joilla voit sisustaa juuri oman näköisen kodin. Valitsemme materiaalit yhdessä sisustusalan ammattilaisten kanssa ja kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja kokemuksia. Näin syntyy laadukas valikoima, joka mukautuu erilaisiin asumistarpeisiin.

 

Lattiat

Voit valita uuteen kotiisi, joko laminaatin, parketin tai vinyylilattian.

 

Laminaattivaihtoehtoja on jopa kahdeksan erilaista Orient Occidentin Loc Floor-valikoimasta. Laminaatti on huoltovapaa ja kestävä lattiavalinta. (Hintaan kuuluva)

Parkettivalikoimamme sisältää viisi erilaista vaihtoehtoa Cellon valikoimasta. Parketti on laadukas ja ekologinen valinta. Aidosta puusta valmistettu lattia tuntuu myös ihanan pehmeältä jalan alla. (Lisähintainen)

Vinyylilankkuvalikoimassamme on viisi erilaista vaihtoehtoa. Ivalo vinyylilankku on helppohoitoinen ja kestävä lattiavalinta. Lattiassa on integroitu askeläänieristys, jolloin se on esimerkiksi laminaattilattiaa hiljaisempi vaihtoehto. (Lisähintainen)

Maalisävyt

Jokaiseen makuuhuoneeseen saa valita veloituksetta tehosteseinävärin Tikkurilan Tunne Väri-kartasta.

 

Värikartta sisältää 216 erilaista väriä, joista löytyy varmasti vaihtoehto jokaiseen sisustusmakuun. Jokaisessa kohteessa huoneiston päävärinä on Tikkurilan F497 Paperi. (Hintaan kuuluva)

Eteisen lattialaatat

Eteiseen on valittavissa kuusi erilaista laattavaihtoehtoa.

 

Cello Stonework 33,3 x 33,3 on italialainen mattalasitteinen porcellanato-laatta, josta on saatavilla kolme erilaista sävyvaihtoehtoa: antrasiitti, harmaa ja valkoinen. (Hintaan kuuluva)

Uutena valikoimaamme lisättiin upeat italialaiset lasitetut porcellanato-laatat, jotka ovat valmistettu osin kierrätysmateriaaleista. Cello Mystone Ceppo di Gre on saatavilla koossa 30 x 30 ja kolmessa eri värissä. (Hintaan kuuluva)

 

Kylpyhuoneen seinälaatat

Kylpyhuoneisiin on valittavana monipuolinen valikoima erilaisia laattavaihtoehtoja.

 

Cello Kide 25 x 40 seinälaatta on saatavilla kiiltävän valkoisena sekä mattavalkoisena. (Hintaan kuuluva)

Laattamallistoomme kuuluu Cello Salla mattalasitteinen seinälaatta 25×40, josta on saatavilla jopa kuusi erilaista värivaihtoehtoa. (Lisähintainen)

Cello Carácter 30 x 60 laatassa on kivikuvioinen mattapinta ja se on valittavissa kolmessa pehmeän vaaleassa sävyssä. (Lisähintainen)

Cello Plaza 30×60 on moderni industrial-tyylinen mattapintainen laatta. Plaza-sarjan tuote on myös ekologinen valinta, se on valmistettu 40 %:sti kierrätysmateriaalista. Laatta on miellyttävän tuntuinen jalan alla ja helppo pitää puhtaana. (Lisähintainen)

Marmorikuvioisesta kylpyhuoneesta haaveilevalle valikoimastamme löytyy ylellisen kiiltävä marmorikuvioitu Cello Icon 30×60 laatta. (Lisähintainen).

 

Uutuutena valikoimaamme on lisätty upea mattapintainen Cello Cr.Torano 30×60 laatta. (Lisähintainen)

 

Kylpyhuoneen lattialaatat

Kylpyhuoneiden ja WC-tilojen lattioihin on valittavissa kymmenen erilaista laattavaihtoehtoa.

 

Cello Salla 10×10 on karheapintainen mattalasitteinen lattialaatta, josta löytyy kuusi erilaista sävyvaihtoehtoa. (Hintaan kuuluva)

Jos haaveilet täysin mustasta kylpyhuoneen lattialaatasta, silloin Cello Avenue 10×10 on oikea valinta. Laatassa on tyylikäs pintakuviointi. (Lisähintainen)

Maanläheiset kivikuvioidut Cello Mystone Ceppo di Gre 10×10 laatat ovat valikoiman uutuustuotteita. (Lisähintainen)

 

Keittiön välitila

Keittiön välitilan levy tai laatta viimeistelee keittiösi.

 

Valikoimaamme kuuluu neljä erilaista välitilalevy-vaihtoehtoa. Valitse kiiltävä valkoinen, harmaa, satiinin valkoinen tai shampanjan hopea. (Hintaan kuuluva)

Mikäli kaipaat keittiöösi väriä, voit valita Magma-laatan, joka on mattapintainen vaihtelevasävyinen laatta. Siinä on viisi eri värivaihtoehtoa. (Lisähintainen)

 

 

Primus on kiiltävä  fasettireunainen laatta, josta on valittavissa tyylikäs musta tai valkoinen väri. (Lisähintainen)

Saunapaneelit

Saunapaneelilla luot saunaan haluamasi tunnelman. 

 

Sinulla on mahdollisuus valita saunasi seiniin ja kattoon sekä kylpyhuoneen kattoon mieluinen sävy viidestä eri värivaihtoehdosta: Hiili, Kelo, Terva, Vanilja tai Kirkas. Saunan lauteet on valmistettu tervalepästä. (Hintaan kuuluvat)

 

Varustelu

Pintamateriaalien lisäksi asuntoon saa valita keittiön kodinkoneet, kiukaan ja kylpyhuonetarvikkeet. Kiintokalustevalinnat tehdään kohteen oman kalustetoimittajan kanssa.

Olemme ottaneet valikoimaamme nyt ensimmäistä kertaa Electroluxin ja AEG:n kodinkonepaketit. Paketit sisältävät aina jääkaapin, pakastimen, lieden, uunin ja astianpesukoneen. Vakiotoimituksemme sisältää Electroluxin valkoisen kodinkonepaketin, lisähintaan on saatavilla myös teräksen väriset ja AEG-merkiltä integroidut kodinkoneet.

Kiuasvalikoimamme sisältää neljä erilaista mallia kolmelta eri tuotemerkiltä: Helolta (Hintaan kuuluva), Mondexilta (Lisähintainen) ja Harvialta (Lisähintainen).

Käytämme kohteissamme Oraksen hanatuotteita. Kohteen vakiovarusteluun kuuluu kromin väriset hanatuotteet. Uutuutena hanat on nyt mahdollista päivittää tyylikkäisiin mustiin hanoihin. (Lisähintainen)

               

Kiintokalusteisiin kuuluvat keittiön, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen kaapistot sekä esimerkiksi vaatekaapistot. Nämä valinnat tehdään kohteen oman kiintokalustetoimittajan luona, jonne jokaisella asiakkaalla on henkilökohtainen tapaamisaika. Kaksikerroksisten asuntojen portaisiin voi tehdä yksilöllisiä valintoja kohteen oman porrastoimittajan luona.

 

Valikoima on voimassa kohteissa, joiden rakentaminen aloitetaan tai on aloitettu vuoden 2023 aikana. Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin, jotka eivät oleellisesti muuta kohteen laatutasoa.

Lisää luettavaa