Sievi Asunnot - Helsinki ja Uusimaa

Tutustu kohteisiin!

Sievi Asunnot pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla

Sievi Asunnoilla on myynnissä korkealaatuisia asuntokohteita Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Valikoimasta löytyy pieniä, yhden hengen koteja ja isoja perheasuntoja sekä kaikkea siltä väliltä!

 

Sievi Asuntojen asunto-osakeyhtiöissä viihdyt ja asut vaivattomammin. Yhtiövastikkeeseen sisältyy palveluja, joiden ansiosta asuminen ja arki sujuu helpommin. Oli haaveissasi sitten rivitalo tai erillistalo pääkaupunkiseudulla tai Uudellamaalla, Sievi Asunnoilta löydät molempia.

 

Kaikki Helsingin, Vantaan ja Espoon kohteemme sijaitsevat loistopaikoilla – hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä palveluita, kouluja ja päiväkoteja sekä erinomaisia ulkoilumahdollisuuksia. Tutustu myytäviin asuntoihin ja taloyhtiöihin pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla – löydä uusi kotisi!

 

Tutustu kohteisiimme!

Kokonaisuus, jonka saat vain Sievi Asunnoilta!

Sievi Asuntojen asunto-osakeyhtiöille on yhteistä loistava sijainti, laadukas suomalainen puurakentaminen ja asumisen vaivattomuus. Laadukkaan ja ammattitaidolla toteutetun asunnon lisäksi saat kustannustehokkaan ja luotettavan kiinteistöhuollon, taloyhtiön hallinto- ja turvapalvelut sekä monet muut asumisen ja elämisen palvelut.

Sievi Asuntojen kodissa viihdyt!

Sievi Asunnot yrityksenä

Sievi Asunnot tarjoaa asiakkailleen laadukkaan ja ammattitaidolla toteutetun asunnon lisäksi ratkaisuja, jotka helpottavat arkea ja ylläpitävät kiinteistön arvoa.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja tästä esimerkkinä Palveluasuntoyhtiön kehittämiseksi olemme saaneet hankkeeseen  ELY-keskuksen tukea.

Tutustu Sievi Asuntoihin yrityksenä